Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeps: André Hazes Jr. haalt uit naar moeder op Buma NL Awards

Oeps: André Hazes Jr. haalt uit naar moeder op Buma NL Awards

Oeps: André Hazes Jr. haalt uit naar moeder op Buma NL Awards

André Hazes Jr. was gisteren de grote winnaar van de avond op de Buma NL Awards. De zanger nam maar liefst 4 awards meer naar huis waaronder die van ‘Meest succesvolle album’. En zoals het elke grote artiest betaamt, gaf André ook een overwinningsspeech waarin hij de mensen bedankte die hem geholpen hebben met zijn muziekcarrière. Maar zijn moeder kwam niet in dat rijtje voor…

De zanger won in de categorieën ‘Meest Succesvolle Album’ (Leef), ‘Single Hollands’ (Leef), ‘Meest gedraaid in de Nederlandse horeca’ en ‘Meest gestreamde track Hollands’ (Niet voor lief) en was énorm gelukkig met zijn overwinningen. “Dit is een geweldige erkenning voor mij als artiest en voor dit album waar we zo hard aan gewerkt hebben. En het doet me ook goed te merken dat de Nederlandstalige muziek onverminderd in de belangstelling staat, bij het publiek dat de optredens bezoekt, op de radio en in de horeca,” aldus Hazes.

In zijn speech wou hij enkele mensen bedanken voor hun steun en hulp, maar zijn moeder behoorde niet tot die groep en dat liet de zanger ook duidelijk weten. “Normaal gesproken zeg ik: ‘M’n moeder’, maar die sla ik maar even over”, zei de zanger op het podium. André heeft namelijk al sinds vorig jaar ruzie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne en verbrak het contact volledig.

Lees ook: