Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Victoria Beckham heeft spijt van borstvergroting!

Oei: Victoria Beckham heeft spijt van borstvergroting!

Oei: Victoria Beckham heeft spijt van borstvergroting!

Zangeres turned modeontwerpster Victoria Beckham heeft in de Britse Vogue een brief aan haar jongere zelf geschreven. In de openhartige letter schrijft de brunette allerlei zaken aan, maar noemt ze vooral een opvallend feit: “Laat je borsten niet veranderen.”

“Vier wat je hebt”
De voetbalvrouw doelt hiermee op de plastische chirurgie die ze bij zichzelf heeft laten uitvoeren, en waar ze anno 2017 kennelijk niet meer achter staat. Ze schrijft dat ze de jongere Victoria aanraadt haar borsten niet te laten veranderen. “Al die jaren heb ik het ontkend – stom. Een teken van onzekerheid. Vier gewoon wat je hebt.”

“Behoud de mystiek”
Ook schrijft de ex-Spice Girl over haar huwelijk. Ze is zeventien jaar getrouwd met voetballer David Beckham en een groot deel van haar liefdesgeluk heeft ze naar eigen zeggen te danken aan het feit dat ze nog altijd moeite doet voor haar man. “Heb geduld in het huwelijk. Bijt op je tong. Steun elkaar. En zorg dat een beetje mystiek behouden blijft. Laat jezelf nooit helemaal gaan. Kam in ieder geval je haar, poets je tanden en hou je wenkbrauwen bij, want je wilt dat hij zich altijd aangetrokken voelt als hij naar je kijkt.”

Minderen
Een aantal flinke modeblunders laat mrs. Beckham ook niet achterwege in de persoonlijke brief aan zichzelf. Ze schrijft dat ze beter kan minderen met het gebruik van haarspray en dat ze overdadige make-up ook beter achterwege kan laten. “Je zult altijd verslaafd blijven aan haarspray, maar je zult het gebruik ervan een beetje moeten beperken. Minder: Hallo! Ik kom net uit een windtunnel.”

Kisses from us 🇬🇧 @unaidsglobal

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Bron: Vogue UK, Telegraaf

Lees ook: