Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Peter R. de Vries beledigt Patty Brard alwéér!

Oei: Peter R. de Vries beledigt Patty Brard alwéér!

Oei: Peter R. de Vries beledigt Patty Brard alwéér!

Dat presentatrice Patty Brard en misdaadjournalist Peter R. de Vries geen gouden combinatie zijn, dat was al láng duidelijk. Hun ruzie, die ontstond na hun deelname aan Mindmasters Live, is nog steeds niet gekalmeerd. Want de Vries heeft alweer uitgehaald naar de brunette.

Gevaarlijkste wegen
Bij RTL Boulevard was de bekende misdaadverslaggever te gast, waar hij kwam om te spreken over het tweede seizoen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Dit spraakmakende programma was een succes vorig seizoen, en draait om iedere keer twee Bekende Nederlanders in de auto. Zij moeten voor het programma de gevaarlijkste wegen ter wereld afleggen, met alle gevolgen van dien.

OCD
Tijdens de uitzending van RTL Boulevard vroeg presentator Frank Dane of Peter R. de Vries een kandidaat in gedachte had om mee te gaan doen het komende seizoen. Het antwoord van de vries? “Nou, ik heb gehoord dat Patty Brard ook mee gaat doen.” Deze opmerking schoot bij Patty gelijk in het verkeerde keelgat, want niet lang na de uitzending twitterde ze: “Gelukkig heb ik een goede GPS en geen OCD………:-)”

Bron: Grazia, Twitter, RTL

Lees ook: