Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Lil Kleine afgekraakt door Jett Rebel over drugsgebruik

Oei: Lil Kleine afgekraakt door Jett Rebel over drugsgebruik

Oei: Lil Kleine afgekraakt door Jett Rebel over drugsgebruik

Zanger Jett Rebel heeft in het verleden veel drank en drugs gebruikt, maar dit sinds een poos volledig uit zijn leven gebannen. Het stoppen met het gebruiken van verslavende midellen bracht hem heel veel goeds, en daarom kan hij rappers als Lil Kleine – die rapt over drank en drugs – niet waarderen.

Nul respect
“Ik heb nul respect voor dingen als Drank & Drugs. No fucking way dat ik ooit samen zou werken met Lil’ Kleine, geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt”, vertelt Jett in Veronica Magazine. “Het doet me pijn dat iemand zoals hij schaamteloos kan zingen over tieners die harddrugs doen.”

Tieners aan de drugs
Jett Rebel probeerde zelf op zijn achttiende voor het eerst drugs, maar stelt dat je tegenwoordig niet meer vreemd hoeft op te kijken van ‘een dertienjarige aan de pillen op een frisfeest’. “Een frisfeest – een feest voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar waar er geen alcohol wordt geschonken – waar Lil’ Kleine optreedt. Op die manier je geld verdienen, schaam je!”, aldus Jett.

Meest gelukkige guy ter wereld
De 25-jarige zanger, bekend van nummers als ‘Louise en Do You Love Me At All’, blowde voor een langere tijd iedere dag. Maar nu is hij helemaal van die verslaving af. Ondanks dat stoppen moeilijk was voor de singer-songwriter, heeft het zijn vruchten afgeworpen. “Stoppen met de drank en drugs heeft me nu al zo veel goeds gebracht. Ik ben niet opeens de meest gelukkige guy ter wereld, maar laat ik zeggen dat ik een aantal kamers in mijn hoofd heb kunnen openen die ik een tijd lang dichthield.”

Bron: Grazia, Veronica Magazine

Lees ook: