Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE Oei: Dave Roelvink voor de rechter gesleept

UPDATE Oei: Dave Roelvink voor de rechter gesleept

UPDATE Oei: Dave Roelvink voor de rechter gesleept

Dave Roelvink moet vandaag voor de rechter verschijnen. De Expeditie Robinson-kandidaat moet zich verantwoorden voor een wild huisfeest in het Noord-Hollandse Burgerbrug in juli 2014.

Diefstal
Dave, die momenteel te zien is in Expeditie Robinson en tevens een eigen serie op RTL4 heeft, wordt van een aantal strafbare feiten verdacht. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van diefstal van sieraden en andere kostbaarheden van de ouders van wie het huis was waar het feest gehouden werd.

Pikant filmpje
Maar dat is nog niet alles. Want de smooth boy wordt ook nog verder vervolgd voor het verspreiden van een seksfilmpje in 2014, waar al heel veel om te doen is geweest in de media. Op de beelden is te zien hoe Dave intiem is met de dochter des huizes. Het feest liep later compleet uit de hand, waarna het ontbreken van allerlei kostbaarheden met een geschatte totaalwaarde van tienduizenden euro’s aan het licht kwam.

De zaak wordt gehouden in het Justitieel Complex Schiphol, aangezien er ontzettend veel media-aandacht voor de zitting verwacht wordt. De uitspraak is over twee dagen.

UPDATE
Dave is niet verschenen bij de rechtszaak waar hij zich moet verantwoorden. Hij zou via een e-mail hebben laten weten niet aanwezig te zullen zijn bij de zitting. Geruchten gaan dat de media-aandacht Dave heeft afgeschrikt, maar zijn advocaat Nienke Hoogervorst heeft dit niet bevestigd.

😫😫😫

A photo posted by Dave Roelvink (Davey Da Rula) (@daveroelvink) on

 

Bron: Telegraaf, RTL

Lees ook: