Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oehlala: Dit is de nieuwe vriend van PLL-actrice Shay Mitchell

Oehlala: Dit is de nieuwe vriend van PLL-actrice Shay Mitchell

Oehlala: Dit is de nieuwe vriend van PLL-actrice Shay Mitchell

Hoewel de PLL-actrices binnenkort voorgoed afscheid moeten nemen van hun geliefde personages, lijkt het hen in de liefde veel beter af te gaan. Zo stapte actrice Troian Bellisario onlangs nog in het huwelijksbootje en nu zou ook Shay Mitchell de liefde van haar leven tegen het lijf zijn gelopen. Het afgetrainde lijf, om precies te zijn!

Shay Mitchell, die in Pretty Little Liars de rol van Emily Fields vertolkt, heeft sinds de laatste opnames van de serie niet stilgezeten. Zo poseerde ze voor de lens van menig fotograaf, vierde ze de feestdagen met haar familie en BFF Ashley Benson (Hanna in PLL) én wist ze een nieuwe lover aan de haak te slaan. De gelukkige is niemand minder dan Matte Babel, een 36-jarige reporter voor ET Canada die weet hoe het leven in de schijnwerpers eraan toe gaat. De twee trokken naar het magische Tulum in Mexico voor een romantische vakantie met zen tweetjes en vierden er zelfs samen nieuwjaar. En gelukkig voor ons, deelde de actrice haar favoriete momenten op Snapchat.

Drake

Shay en Matte zouden elkaar ontmoet hebben via een gemeenschappelijke vriend in Los Angeles, maar beide sterren zijn geboren in Canada. Het koppel zou al enkele maanden aan het daten zijn en werd voor de eerste keer samen gespot in oktober op het verjaardagsfeestje van zanger Drake , een goede vriend van Matte. De tortelduifjes hebben sindsdien hun relatie geheim kunnen houden, maar nu mag de hele wereld het weten: ze zijn tot over hun oren verliefd!

@shaym 😁 #shaymitchellsnapchat

Een video die is geplaatst door SnapsBrakingSnaps (@snapsbrakingsnaps) op

Een tijdje geleden werd Shay Mitchell nog geïnterviewd door haar nieuwe lover over haar nieuwste film Cadaver, die in augustus van dit jaar zal uitkomen, en toen spatte de aantrekkingskracht er al vanaf.

Lees ook: