Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEHLA: Deze GLEE-actrice stapt naakt het nieuwe jaar in

OEHLA: Deze GLEE-actrice stapt naakt het nieuwe jaar in

OEHLA: Deze GLEE-actrice stapt naakt het nieuwe jaar in

De meeste mensen hebben de voorbije dagen een lijstje gemaakt met goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zo willen we massaal meer gaan sporten, gezonder eten of tijd spenderen aan een nieuwe hobby. Glee-actrice Lea Michele heeft zo haar eigen specifieke voornemens gemaakt, waaronder het ‘meer trots zijn op zichzelf’. En dat doet ze al meteen met een naakt kiekje op Instagram.

Lea Michele sierde in september nog naakt de cover van het Britse Women’s Health magazine en gunde ons toen al een blik op haar afgetrainde lichaam. De 29-jarige actrice poseerde vol overtuiging en met een brede glimlach op de cover van het naaktnummer en voelde zich naar eigen zeggen dan ook goed in haar vel zitten, zowel mentaal als fysiek. Ze gaat dagelijks fietsen en kiest voor sporten die haar mentaal gelukkig maken. Maar net zoals iedereen, heeft ook Lea soms last van een slechte dag. Haar oplossing? Macaroni and cheese, een glas rode wijn en reality tv.

Uit de kleren

De actrice is dus niet vies van een beetje naakt en verraste haar fans gisteren opnieuw met een naaktfoto. Op het kiekje poseert Lea op een soort van tafel waarbij ze volledig uit de kleren ging. “Loving you so far 2017“, schreef ze bij de foto, al was het ook voornamelijk de Finn-tattoo die de aandacht van de fans trok.

Loving you so far 2017. ✌🏻

Een foto die is geplaatst door Lea Michele (@leamichele) op

De Amerikaanse actrice gaf eerder ook al enkele tips om gelukkiger te zijn. Zo vindt ze dat vrouwen trotser moeten zijn op wat ze bereikt hebben en dat ze dit gevoel met anderen moeten delen. Boodschap begrepen, Lea!

Lees ook: