Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koning Willem-Alexander maakt lief gebaar met zijn stropdas

Koning Willem-Alexander maakt lief gebaar met zijn stropdas

Koning Willem-Alexander maakt lief gebaar met zijn stropdas

Op Amalia haar 18e verjaardag werd de prinses door haar vader, koning Willem-Alexander, binnengeleid bij de Raad van State. Dat is natuurlijk niet iets wat zomaar iedere dag gebeurd, daarom besloot de koning een ode te brengen aan zijn dochter met dit bijzondere accessoire. 

Bijzondere stropdas

Het zal je waarschijnlijk niet meteen zijn opgevallen, het is dan ook alweer achttien jaar geleden. Maar koning Willem-Alexander droeg dezelfde stropdas als tijdens de geboorte van prinses Amalia in 2003. En ook achttien jaar later heeft de koning nog steeds dezelfde trotste glimlach op zijn gezicht.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Lees ook
Koningshuis deelt nieuwe foto’s ter ere van Amalia’s 18e verjaardag

Eerste toespraak

Op de dag na de achttiende verjaardag van prinses Amalia werd ze door haar eigen vader, die tevens ook voorzitter is, binnengeleid in de Raad van State. Dit alles gebeurde in paleis Kneuterdijk. Hier hield de kroonprinses ook haar eerste toespraak en stond ze de pers te woord.

Outfit

Maar bij zo een eerste toespraak hoort natuurlijk een mooie outfit! De prinses zag er chique uit voor de gelegenheid. Ze droeg een halflange donkerblauwe jurk met een simpel wit bloemetjesmotief. Opvallend was dat de prinses voor de plechtige gelegenheid geen hoed droeg.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: BrunoPress