Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > NOO! Pretty Little Liars stopt!

NOO! Pretty Little Liars stopt!

NOO! Pretty Little Liars stopt!

Mogen we heel even huilen in een hoekje? Marlene King, de schrijfster van de populaire serie ‘Pretty Little Liar’s, heeft via Facebook bekend gemaakt dat de serie na 7 seizoenen van de buis zal verdwijnen. 

Definitief einde
De razend populaire Amerikaanse tienerserie begon in 2010 en is sindsdien het gesprek van de dag. Momenteel is het zevende seizoen in volle gang, maar dat dit tevens het laatste seizoen zou worden was nog niet bekend. Marlene vertelt in een video op Facebook dat de fans nog tien afleveringen kunnen genieten van Pretty Little Liars, voor het definitief zal stoppen. So sad.

Behoorlijk gek
In de komende tien afleveringen zal eindelijk duidelijk worden wie de slechterik Uber A is waar de serie al vanaf het begin om draait. “Deze laatste tien afleveringen zijn behoorlijk gek”, zei actrice Lucy Hale. “Aan alle goede dingen komt een einde”, zei Hale verder over de stop van de serie.

Bitterzoete dag
Op social media schreven de actrices van Pretty Little Liars veel over de bekendmaking van het einde van de serie. Actrice Shay Mitchell, die in de serie Emily speelt, stond er ook even bij stil op Instagram. “Wat een bitterzoete dag”, schreef ze bij een foto van haar, Marlene King en de andere actrices uit de show.

Bron: RTL Boulevard, Facebook, Instagram

Lees ook: