Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Nog twee vermeende slachtoffers van misbruik Marco Borsato melden zich’

‘Nog twee vermeende slachtoffers van misbruik Marco Borsato melden zich’

‘Nog twee vermeende slachtoffers van misbruik Marco Borsato melden zich’

John van den Heuvel heeft een oproep geplaatst dat als nog meer jonge vrouwen of meisjes te maken hebben gehad met seksueel misbruik of seksuele intimidatie rond Marco Borsato, ze dat moeten melden.

Er blijken nu twee nieuwe meldingen binnen te zijn gekomen.  Dat maakte Mick van Wely (45), met wie Van den Heuvel het verhaal publiceerde, dinsdagavond bekend in Beau.

Benieuwd

Volgens de misdaadjournalist gaat het om ’twee partijen die spreken namens de vermeende slachtoffers’. “We zullen met hen gaan praten. Ik ben benieuwd naar hun verhaal”, zei Van Wely. Verder kon hij er niets over kwijt.

Toch is er nog niets zeker en nog niets bevestigd. Het blijven geruchten die worden onderzocht. De Telegraaf publiceerde dinsdag een verhaal over een vrouw van nu 22 jaar die maandag aangifte heeft gedaan van seksueel misbruik door Marco Borsato. De hitzanger zou zich vanaf haar vijftiende jaar geregeld aan haar vergrepen hebben, sinds haar eigen vader is overleden. Hij wilde zich gedragen als een soort pleegvader, maar ging daarbij te ver. Dat zijn de aanklachten die nu zijn gedaan. Wanneer er een officiële uitspraak komt, is niet bekend.

Lees ook
Een tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato: dit is wat we tot nu toe weten

Geen reactie

Leontine en Marco zijn sinds een paar weken ook offline van alle social media. De zanger ziet de uitkomst van dat onderzoek ‘met vertrouwen’ tegemoet. De advocaten van de Borsato’s laten weten het te houden bij de eerder gegeven reacties en verder niet te reageren.

Bron: RTL | Beeld: Brunopress