Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nikkie Plessen openhartig over overleden broertje: ‘Hij kon niet meer zelf ademen’

Nikkie Plessen openhartig over overleden broertje: ‘Hij kon niet meer zelf ademen’

Nikkie Plessen openhartig over overleden broertje: ‘Hij kon niet meer zelf ademen’

In de podcastserie ‘Podnataal’ heeft Nikkie Plessen (34) onlangs een boekje opengedaan over haar zwangerschappen. Waar de modeontwerpster toen ook over vertelde, was haar overleden broertje.

In de podcast vertelt Nikkie dat ze vaker op controle moest komen dan een gemiddelde zwangere vrouw, wat alles te maken had met haar overleden broertje. “Hij was zwaar gehandicapt, dus ik had wel een wat medischer dossier wat betreft controles, waardoor alles heel gecontroleerd werd. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet meer zelf ademen en kon helemaal niks eigenlijk. Dan ga je in een molen mee omdat het in de familie zit”, zo legt Nikkie uit. “Ze kijken dan in hoeverre het een gezond kind is. Je zit dan in een medische modus. Ik ben dus niet zo iemand die heel erg bezig is met gevaren en wat er mis kan gaan.”

‘Ik zie het wel’

Toch is Nikkie naar eigen zeggen niet iemand die ‘heel erg bezig is met gevaren en wat er mis kan gaan’. Zo heeft ze geen zwangerschapscursussen gedaan en zich ook niet echt ingelezen. “Natuurlijk ga je vooral de eerste keer op de websites kijken van hoe groeit je kind en hoe ziet het eruit en wat zou je nu moeten voelen, dat heb ik wel allemaal gedaan”, aldus de blondine over haar eerste zwangerschap. “Ik ben altijd iemand van ik zie het wel. Ik laat het allemaal over me heen komen. De hele wereld kan het, dus het moet mij ook echt lukken linksom of rechtsom.”

Lees ook
Nikkie de Jager in tranen om overleden broertje in ‘RTL Boulevard’

Ruben Bontekoe

In 2010 werd Nikkie voor het eerst moeder van Jolie Lisa Lotte. Vier jaar later kwam Alain Robert Henri ter wereld, na een bevalling van slechts elf minuten. Ze kreeg beide kinderen met Ruben Bontekoe, met wie ze sinds 2003 samen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️ waterratjes willen NOOIT dat water uit ??? broer ❤️ zus

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP