Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nikkie de Jager openhartig over de reden waarom ze géén kinderwens heeft

Nikkie de Jager openhartig over de reden waarom ze géén kinderwens heeft

Nikkie de Jager openhartig over de reden waarom ze géén kinderwens heeft

Hoewel Nikkie de Jager (25) – ook wel bekend als NikkieTutorials – begin dit jaar liet weten het liefdesgeluk te hebben gevonden, heeft de YouTuber geen behoefte om kinderen te krijgen. In een interview doet ze een boekje open over de reden.

Nikkie vertelt aan Vogue dat ze geen kind wil “klaarstomen voor de grote, boze wereld”. Ze vindt dat kinderen op verschillende sociale media te veel voor hun kiezen krijgen en zou haar eigen kinderen daar niet aan willen blootstellen.

Gepest

Dit heeft ook te maken met haar eigen pestverleden. “Het was een harde tijd waarin ik erg ongelukkig was”, aldus de voormalig Wie is de Mol?-kandidate. “Vandaar ook die onzekerheid. Maar ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, want het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben er nuchter door geworden, sterk en volhardend. Ik weet, in welke situatie ik ook zit, dat ik erger heb doorstaan.”

Open

Als Nikkie zelf video’s maakt voor haar YouTube-kanaal, is ze zich bewust van de impact die zij heeft op jonge meisjes. “Ik film mezelf bijvoorbeeld nooit als ik losga op een feest”, stelt ze. In plaats daarvan probeert ze zo open mogelijk te blijven. “Ik weet dat veel jonge meiden meekijken en dat zouden kunnen nadoen.”

Lees ook
Miljoenen likes voor afgevallen YouTuber NikkieTutorials: ’23 kilo kwijt’

Dylan

In januari maakte Nikkie bekend een nieuwe liefde te hebben, namelijk Dylan Drossaers. “Ik wilde jullie laten weten dat mijn leven de afgelopen vier maanden is veranderd”, liet ze destijds weten. “Ik weet dat ik nooit veel over mijn privéleven deel, maar dit moesten jullie wel weten! Ontmoet de jongen die mijn leven heeft veranderd.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP