Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi gebaar van Nikkie de Jager: ESF-presentatrice betaalt voor operaties Hongaars transgenderpersoon

Mooi gebaar van Nikkie de Jager: ESF-presentatrice betaalt voor operaties Hongaars transgenderpersoon

Mooi gebaar van Nikkie de Jager: ESF-presentatrice betaalt voor operaties Hongaars transgenderpersoon

Nikkie de Jager betaalt 10.000 dollar voor de operaties van de Hongaarse Trisha, die zich transgenderpersoon noemt. In het kader van de pridemaand organiseerde de bekende YouTuber en beautyvlogger een speciale actie.

Verrassing

De Jager vertelde vorige maand, in de Pride maand, dat ze iemand uit de ‘rainbow family’ wilde verrassen met het grote bedrag. “Deze 10.000 dollar gaat je leven veranderen”, zei Nikkie toen. “Als je het geld nodig hebt voor een operatie of voor het betalen van je huur, dan wil ik je helpen.”

Winnaar

En de gelukkige winnaar van de actie mocht de Hongaarse Trisha zijn. “Gefeliciteerd, schoonheid”, schrijft Nikkie bij een foto van Trisha op haar Instagram stories. Ook vertelt Nikkie dat Trisha het bedrag gaat gebruiken voor de operaties.

De tekst gaat verder onder de foto.

Nikkie de Jager

In januari vorig jaar, vertelde Nikkie – die veel make-up video’s op YouTube maakt – in een openhartige video dat ze geboren is in het verkeerde lichaam. Zelfs haar moeder wist al dat ze in verwachting was van een meisje. Maar ze werd geboren als jongen. “Dat kwam als een grote verassing”, vertelt de beautyqueen in de video. “Ik heb zelf ook altijd gedacht dat ik een meisje was”, vervolgt ze. Daarom ging de Jager al op jonge leeftijd in transitie.

Lees ook
Nikkie de Jager over pestkoppen: ‘Na coming-out keken mensen anders naar me’

Documentaire

Eind vorig jaar lanceerde de beautyvlogger haar eigen documentaire op haar YouTube-Kanaal. In de vierdelige serie doet Nikkie een boekje open over de hoogte- en dieptepunten in haar leven en carrière. Ze vertelt daar onder meer over haar pestverleden, het overlijden van haar broertje en haar coming-out als transvrouw.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram