Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nikkie de Jager luncht met het koningspaar: ‘Hoe kan dit werkelijkheid zijn?’

Nikkie de Jager luncht met het koningspaar: ‘Hoe kan dit werkelijkheid zijn?’

Nikkie de Jager luncht met het koningspaar: ‘Hoe kan dit werkelijkheid zijn?’

Say what?! Nikkie de Jager was uitgenodigd door koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor de jaarlijkse Uitblinkerslunch. Ze zat samen met 25 andere Nederlanders waaronder schrijfster Lale Gül, schaatsster Antoinette de Jong en NOS-weerman Gerrit Hiemstra te lunchen met het koningspaar op Paleis Noordeinde.

Ongelofelijke eer

De Uitblinkerslunch is een lunch waarvoor Nederlanders uitgenodigd worden die de afgelopen tijd een bijzondere prijs of een andere onderscheiding hebben ontvangen. Bijvoorbeeld voor prestaties met betrekking tot onder andere sport, wetenschap en cultuur. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima willen met deze lunch hun erkenning en waardering laten zien voor de mooie prestaties van de groep.

Nikkie de Jager werd ook uitgenodigd. “Wat een ongelofelijke eer om met de koning en koningin van Nederland te mogen lunchen, samen met andere inspirerende individuen bij de jaarlijkse Uitblinkerslunch”, aldus Nikkie.

De make-up queen deelt een foto van haarzelf op de rode loper voor het paleis. Ook deelt ze een foto samen met alle andere genodigden en natuurlijk koning Willem-Alexander en koningin Máxima. “Hoe kan dit werkelijkheid zijn?”, schrijft ze daarbij.

Nikkie de JagerNikkie de Jager

Lees ook
Nikkie de Jager vaak gevraagd voor filmrollen: ‘Als ik het doe, wil ik geen klein rolletje’

Vereerd

Schaatsster Antoinette de Jong deelde een foto op haar Instagram samen met Nikkie. Ook de schaatsster is vereerd dat ze uitgenodigd is voor de uitblinkerslunch. “Wat een eer om uitgenodigd te worden voor de uitblinkerslunch in Paleis Noordeinde, met alleen maar leuke mensen! 🥰”, schrijft ze bij de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress