Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nikkie de Jager vaak gevraagd voor filmrollen: ‘Als ik het doe, wil ik geen klein rolletje’

Nikkie de Jager vaak gevraagd voor filmrollen: ‘Als ik het doe, wil ik geen klein rolletje’

Nikkie de Jager vaak gevraagd voor filmrollen: ‘Als ik het doe, wil ik geen klein rolletje’

Nederlandse YouTube-ster en presentatrice Nikkie de Jager timmert hard aan haar carrière. Momenteel presenteerde ze voor TikTok het Cannes Filmfestival. Maar Nikkie wordt ook gevraagd voor filmrollen, vertelt ze aan het AD. 

Toch niet geschikt

Nikkie de Jager is behoorlijk populair. Ze maakt nog steeds YouTube-videos met miljoenen views, ze presenteert programma’s voor Nederlandse televisie én ze wordt gevraagd voor filmrollen. Laatst had ze een bijzonder verzoek, vertelt ze aan AD.

“Ik was een paar weken geleden op de wereldpremière van Doctor Strange in Hollywood. Toen ik de zaal uitliep, kwam er een vrouw naar mij toe die zei: jij bent de perfecte vrouw voor een rol die ik moet casten,” vertelt Nikkie. De vrouw werkt voor een groot bedrijf, waarin ze onder andere had meegewerkt aan de film Suicide Squad. Nikkie werd enthousiast: “Dus ik zei: ik geef je mijn nummer!”

Toen Nikkie haar Nederlandse telefoonnummer gaf, was de vrouw niet meer geïnteresseerd. “Nederland? Nou, laat dan maar. Blijkbaar was ik toch niet zo perfect voor de rol,” aldus Nikkie.

Acteercarrière

Dat neemt niet weg dat Nikkie erg enthousiast is over acteren, sterker nog het lijkt haar geweldig. De presentatrice pakt haar acteercarrière wel graag meteen groots aan. “Als ik het doe, dan wil ik het wel goed doen. Dus niet met een klein rolletje, maar gróót. En bij voorkeur internationaal.”

Het is niet Nikkie’s haar eerste aanbod voor een filmrol. Zo is ze al vaker in contact geweest met Nederlandse filmmakers. Maar de rollen die ze daarbij aangeboden kreeg trokken haar niet. “Het was altijd iets heel kleins. Of dat ik dacht: moet dit nou echt mijn eerste rol zijn? Dan wacht ik liever nog even.”

Lees ook
Oei: dit waren de 7 slechtste Nederlandse inzendingen voor het Eurovisie Songfestival

Eurovisie Songfestival

Het presenteren van het festival in Cannes doet Nikkie niet voor niks. Zo wil ze haar presenteer-skills een beetje bijspijkeren. Vorig jaar hengelde ze de grote klus binnen om het Eurovisie Songfestival, die toen plaatsvond in Rotterdam, te presenteren. Dat deed ze toen samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley.

Aan het AD vertelt Nikkie wat ze dit jaar van het Songfestival in Turijn vond en daar is de presentatrice niet al te positief over. “Mijn moeder zegt altijd dat als je niks aardigs te zeggen hebt, je beter je mond kunt houden.” Uiteindelijk volgt er toch een uitleg. Nikkie noemt het Songfestival dit jaar ’tenenkrommend’. De presentatie dit jaar deed haar des te meer inzien hoe goed alles vorig jaar op orde was. “De chemie tussen ons was ook veel sterker. Sorry, ik lijk nu echt zo’n azijnzeiker. Maar ik vond het niet zo best allemaal,” aldus Nikkie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress