Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nikkie de Jager geraakt door ‘gedwongen’ outing Rebel Wilson

Nikkie de Jager geraakt door ‘gedwongen’ outing Rebel Wilson

Nikkie de Jager geraakt door ‘gedwongen’ outing Rebel Wilson

Nikkie de Jager is geraakt door het nieuws dat een Australische krant van plan was om te onthullen dat actrice Rebel Wilson een relatie heeft met een vrouw. Wilson maakte haar relatie deze week bekend, maar later bleek dat dat niet geheel vrijwillig was…

Rebel Wilson ge-out

Een columnist van de Australische krant Sydney Morning Herald heeft toegegeven dat het blad Wilson twee dagen de tijd heeft gegeven om te reageren op een artikel waarin haar relatie met een vrouw bekend zou worden gemaakt. Vervolgens kondigde de actrice donderdag zelf aan dat ze gelukkig is in de liefde met haar vriendin Ramona Agruma.

Lees ook
Nikkie de Jager luncht met het koningspaar: ‘Hoe kan dit werkelijkheid zijn?’

Reactie Nikkie de Jager

“Dit breekt mijn hart”, schrijft De Jager bij een screenshot van een artikel over de columnist. “Niemand heeft het recht om iemand te outen voordat zij er klaar voor zijn. Schaam je”. De Jager spreekt voor een deel uit eigen ervaring. Zij deelde in 2020 een video waarin ze uit de kast kwam als transgender. In die video zei ze ook dat ze was gechanteerd om haar geheim met de wereld te delen.

De YouTube-ster zegt verder dat ze trots is dat Wilson het nieuws uiteindelijk zelf heeft gebracht. “Maar vergeet nooit dat iemand outen nooit oké zal zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram