Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aangeslagen Nikkie de Jager in eerste video na gewapende overval: ‘Ik ga door een donkere periode’

Aangeslagen Nikkie de Jager in eerste video na gewapende overval: ‘Ik ga door een donkere periode’

Aangeslagen Nikkie de Jager in eerste video na gewapende overval: ‘Ik ga door een donkere periode’

Ruim een week na de gewapende overval in haar eigen huis heeft Nikkie de Jager (26) de stilte doorbroken. De YouTuber geeft in een nieuwe video voor het eerst een update over hoe het met haar en verloofde Dylan gaat, en laat weten dat het ‘oké’ is.

Donkere dagen

Het jaar 2020 is een veelbewogen jaar geweest voor Nikkie. “Ik heb dit jaar de meest geweldige dingen gedaan, maar ook heel donkere dagen meegemaakt. Nu ga ik ook door zo’n periode.”

Gewapende overval Nikkie de Jager

De Jager en haar verloofde Dylan waren thuis in Uden toen vier mannen hun huis binnendrongen en hen onder schot hielden. De daders zijn zover bekend nog niet gevonden. “Het gaat oké met me. Het is niet te bevatten wat er is gebeurd, maar het zet dingen wel in perspectief. Meer dan ooit besef ik dat familie het belangrijkste is. Of misschien nog belangrijker: dat je naasten gezond zijn.” Presentatrice Linda Hakeboom, de beste vriendin van De Jager, liet vrijdag weten borstkanker te hebben.

‘Misschien ooit’ het hele verhaal

De YouTuber zegt “misschien ooit” te vertellen wat er precies is gebeurd. “Maar nu kan dat niet, wegens mijn mentale staat, maar ook omdat het onderzoek nog gaande is. We doen er alles aan om dit tot een positief einde te brengen.” Ook bedankt De Jager haar fans.”Ik heb ontzettend veel berichtjes gekregen. Het doet ons goed dat zo veel mensen het beste met ons voor hebben.”

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Nikkie de Jager na coming-out niet gesteund door familie: ‘Alle banden breken was de enige optie’

Forensisch onderzoek

De politie doet momenteel onderzoek naar de zaak en bekijkt camerabeelden die zijn veiliggesteld. Verder wordt forensisch onderzoek gedaan. Het is nog onduidelijk wat de vier daders precies hebben buitgemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

new video up on my channel ? link in bio! please watch ?

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I love you ?

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Bron: NU.nl | Beeld: still, Instagram