Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vier maanden na scheiding van Ellemieke: Sergio Herman woont al samen met 21 jaar jongere nieuwe vlam

Vier maanden na scheiding van Ellemieke: Sergio Herman woont al samen met 21 jaar jongere nieuwe vlam

Vier maanden na scheiding van Ellemieke: Sergio Herman woont al samen met 21 jaar jongere nieuwe vlam

Afgelopen januari bleek dat kookboekenschrijfster Ellemieke Vermolen (44) en chef-kok Sergio Herman (51) na dertien jaar samen ieder hun eigen weg gingen. Het stel had een aantal roerige jaren achter de rug met onder meer het verlies van hun zoontje Josha, wat begrijpelijk grote invloed heeft gehad op hun relatie. Amper vier maanden na het verdrietige nieuws blijkt nu dat Sergio er geen gras over heeft laten groeien: hij heeft een nieuwe vriendin met wie hij zelfs al samen zou wonen.

Nieuwe vriendin Sergio Herman

Sergio Herman zou dolverliefd zijn op de 21 jaar jongere Chanel Joppart, een blondine die net als ex Ellemieke een modellencarrière achter de rug heeft. Volgens diverse Vlaamse media zou Herman zelfs al samenwonen de 30-jarige Vlaamse in de Belgische kustplaats De Panne, waar Chanel samen met haar zus een horecazaak runt.

Kalverliefde

Hun relatie kwam naar buiten door foto’s waarop het tweetal in Ibiza werd waargenomen. Op het terras van restaurant Es Xarcu in de baai van Jondal stortte Sergio zich volledig op Chanel, die hij knuffels, kussen en een voetmassage gaf. Het koppel werd begin april overigens al samen gezien. De twee werden betrapt toen Herman met teveel alcohol op achter het stuur zat. Ook overtraden ze de avondklok. Zij kregen daarvoor allebei een bekeuring. Of Sergio en Chanel elkaar al langer kennen, is niet bekend.

Scheve schaats

Over de reden van de breuk tussen Sergio en Ellemieke wilden de twee destijds zelf niets zeggen. Toch verschenen er, naar aanleiding van een opvallende post van Ellemieke, al gauw de geruchten dat Sergio een scheve schaats zou hebben gereden. Bij een selfie deelde ze het nummer ‘Lippenstift’ van Marco Borsato, een liedje dat gaat over vreemdgaan en een minnares die een getrouwde man niet los kan laten. Ellemieke lichtte ook een stukje van de tekst van het nummer uit: “Wat wil je zijn, iemands geliefde of z’n grootste geheim? En maak je je vrij, of kies je voor iemand die er nooit echt voor jou zal zijn?

Lees ook
Ellemieke Vermolen deelt hartverscheurende post: ‘Je was zo gaaf en zo mooi, alleen was je stil…’

Huwelijksproblemen

De chef-kok en voormalig presentatrice en actrice trouwden in september 2008. Ze hebben twee zoons, Noah (12) en Zenna (10). Herman heeft nog twee kinderen uit een vorige relatie. Het stel biechtte in het verleden al eens op huwelijksproblemen te hebben. Ook verloren Ellemieke en Sergio in 2017 hun derde kindje, zoontje Josha, in de negende maand van de zwangerschap, wat zij omschreven als een “onmenselijk verlies”. Voor Sergio, die meerdere restaurants in Nederland en België runt, hakte het coronajaar er ook flink in. Toch meende Ellemieke afgelopen jaar dat haar relatie met Sergio juist sterker werd gedurende de eerste lockdown. “We hebben ons zelden zo verbonden gevoeld met elkaar. Alles is min of meer gereset. We werden gedwongen onszelf af te vragen: wat is er nou echt belangrijk in het leven? Mijn antwoord op die vraag is simpel: ons gezin”, vertelde ze in het tijdschrift Humo.

Een woordvoerder van de kok wil in de Vlaamse media niet reageren op de berichten over zijn nieuwe relatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, AD | Beeld: ANP