Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen vóór haar ingrepen: zó zag de vriendin van André Hazes er tot een paar jaar geleden uit

Sarah van Soelen vóór haar ingrepen: zó zag de vriendin van André Hazes er tot een paar jaar geleden uit

Sarah van Soelen vóór haar ingrepen: zó zag de vriendin van André Hazes er tot een paar jaar geleden uit

Sinds de breuk van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) is Nederland in de ban van Sarah van Soelen (25), de influencer bij wie de zanger veel steun zei te vinden en met wie hij een relatie ‘in de toekomst’ niet uitsloot. De toekomst bleek echter al gauw aangebroken te zijn: een week geleden gaf André toe ‘echt gek’ te zijn op Sarah en dit weekend verschenen de twee voor het eerst samen op social media. Hoe Sarah er vandaag de dag uitziet, weten we inmiddels wel. Maar hoe zag ze eruit vóór al haar ingrepen? Er is inmiddels een foto uit de oude doos opgedoken van de blondine.

Sarah van Soelen vóór haar ingrepen

Dat Sarah van Soelen het een en ander aan zichzelf heeft laten sleutelen, moge duidelijk zijn. Volgens NU.nl heeft de influencer twee millimeter fillers in haar jukbeenderen, wat ook te zien zou zijn op een socialmediakanaal van een kliniek. Daarnaast heeft ze in ieder geval ook haar lippen op laten spuiten. Ze zou dit rond haar 22e hebben laten doen. Of en wat er nog meer gedaan is aan het uiterlijk van Sarah, is niet duidelijk.

‘Echt gek op dat meisje’

In zijn talkshow kon Beau van Erven Dorens (50) het vorige week dinsdag niet laten om te vragen naar het turbulente liefdesleven van André. Hij begon subtiel met een foto van André en de vader van Sarah. “Is dit een hele goede vriend, of is dit je nieuwe schoonvader?”, vroeg de presentator. André probeerde nog een soort van veilig te antwoorden: “Dit is zéker een hele goede vriend en… ik kan het ook erg goed vinden met z’n dochter, ja”. Beau pakte meteen door: “Dus dat is dan de nieuwe liefde?” Dan kan André er haast niet meer onderuit en geeft hij (omdat hij “geen leugenaar wil zijn”) stamelend toe. “Eh, eh, ja, ja. Nee, ja, ik ben wel echt gek op dat meisje, ja.” Twee dagen daarna leek Sarah hun kersverse relatie te bevestigen met een veelzeggende post op Instagram.

Lees ook
André Hazes voor het eerst met nieuwe liefde Sarah van Soelen op Instagram te zien

Breuk

Op 10 maart werd bekend dat André en Monique Westenberg definitief een punt achter hun relatie gezet hadden en dat hun verloving van de baan was. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist hervonden na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Het gerucht gaat dat Monique daar André’s tweede telefoon ontdekte. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont.

Sarah nu:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

Sarah in 2015, vóór alle ingrepen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ilmiocollection (@ilmiocollection)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl, Ditjes & Datjes | Beeld: Brunopress, Instagram