Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon en zijn 24-jarige nieuwe vlam worden door Patty Brard getrouwd

Gordon en zijn 24-jarige nieuwe vlam worden door Patty Brard getrouwd

Gordon en zijn 24-jarige nieuwe vlam worden door Patty Brard getrouwd

Iets langer dan een week geleden verklapte Gordon (53) zelf het nieuws dat hij aan het daten was met met een 29 jaar jongere man. In september verhuist Gordon naar Dubai, maar wellicht gaat zijn nieuwe vlam (24) óók mee. Waarom? De twee willen misschien zelfs gaan trouwen en als ze dat doen, dan gebeurt dat door niemand minder dan Patty Brard.

Emigreren

Het stel is nu ongeveer vier weken samen. Er is nog geen trouwdatum vastgesteld, maar wat dus wel al vaststaat is dat Patty de heren zal gaan trouwen. “Dat is me al gevraagd”, aldus Patty. Ze zijn in een maand tijd al in Florence en Venetië geweest. Nu zitten ze in Kaapstad. Daar moet natuurlijk Dubai nog bij komen, want ze gaan emigreren. Maar nu komt deze 24-jarige hunk ertussendoor”, ging ze verder.

Respect

Gordon lijkt het volgens Patty in ieder geval helemaal voor zich te zien. “Ik zei: ‘Wat ben je aan het doen?’ Toen zei hij, en daar heb ik wél weer respect voor: ‘Ik ben verliefd, hij is verliefd, we hebben het superleuk samen. Wat moet ik dan doen? Omdat dit niet in het plaatje past? Moet ik het aan mijn neus voorbij laten gaan omdat het al 100.000 keer fout is gegaan?’ Toen dacht ik: ja, weet je, hij heeft gelijk.”

Trouwen

Over trouwen – zelfs na vier weken – is dus ook al gesproken. “Oh, als we gaan trouwen, dan moet jij het doen!”, aldus Gordon aan de Shownieuws-ster.

Lees ook
Zanger gevallen voor schoonheidsspecialist? ‘Gordon verliefd op 29 jaar jongere knapperd’

Wie is de nieuwe vriend van Gordon?

Maar wie is Jeffrey dan eigenlijk? Nou, de beste man komt uit Den Haag, studeert momenteel en heeft een opleiding tot schoonheidsspecialist gedaan. Ook is hij naar Zuid-Afrika gegaan, wat we toch wel zo’n beetje Gordon’s tweede thuis kunnen noemen.

Dit is de nieuwe verkering:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeffrey de Visser (@jeffreydevisser)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Mediacourant | Beeld: Brunopress, Instagram