Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland doet een boekje open: dit vindt ze écht van de nieuwe vriend van moeder Erica

Maxime Meiland doet een boekje open: dit vindt ze écht van de nieuwe vriend van moeder Erica

Maxime Meiland doet een boekje open: dit vindt ze écht van de nieuwe vriend van moeder Erica

Een halfjaar geleden liep Erica Meiland (57) privédetective Sander van Betten (60) tegen het lijf en inmiddels mag iedereen weten dat ze het ‘erg leuk’ hebben met elkaar. Zelf deed de blondine al een boekje open over haar kersverse relatie, maar wat vindt de rest van het gezin eigenlijk van haar nieuwe vriend? Dochter Maxime (25) – die onlangs onthulde in verwachting te zijn van haar tweede kindje – neemt geen blad voor de mond.

Nieuwe vriend Erica Meiland

Eerder deze week onthulde Sander aan Story dat hij en Erica al een halfjaar samen zijn, waarna Erica’s reactie al gauw volgde. Ook Maxime besluit nu te vertellen over de nieuwe vriend van haar moeder. “We hebben Sander al ontmoet en hij is superleuk!”, zegt de blondine erover. Ze is dan ook ontzettend blij voor Erica. “Wat ik voor zover ik heb kunnen zien is hij heel lief voor mama en dat vind ik heel belangrijk.”

Televisiewereld

Sander en Erica hebben elkaar ontmoet op ‘de werkvloer’, wat wil zeggen: in de tv-wereld. Naast zijn werk als privédetective werkte Sander de afgelopen jaren namelijk intensief mee aan de televisieprogramma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRO-NCRV Sander in ten behoeve van het programma Boer zoekt Vrouw. “We werken voor dezelfde producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, vertelde hij aan Story. “Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Lees ook
Oók Erica Meiland bevestigt nieuwe relatie met privédetective Sander: ‘We hebben het erg leuk’

Ook in ‘Chateau Meiland’

Fans hoeven overigens niets te missen van de opbloeiende liefde tussen Erica en Sander. “Het is ook te volgen in de serie [Chateau Meiland, red.]”, verklapte de verliefde blondine eerder deze week. In de teaser van aankomende aflevering was dan ook al te zien dat de twee op wandeldate gaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram