Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe vriend Erica Meiland doet boekje open over ‘geheime’ relatie én zijn band met Martien

Nieuwe vriend Erica Meiland doet boekje open over ‘geheime’ relatie én zijn band met Martien

Nieuwe vriend Erica Meiland doet boekje open over ‘geheime’ relatie én zijn band met Martien

Sinds een week mag iedereen het weten: Erica Meiland (57) heeft een halfjaar geleden opnieuw de liefde gevonden en heeft het ‘erg leuk’ met Sander van Betten (60). Na al een boekje open te hebben gedaan over hun opbloeiende romance, vertelt de privédetective nu hoe ze hun relatie in eerste instantie geheim hebben gehouden. Oók doet hij uit de doeken hoe zijn band met Martien (59) is, met wie Erica nog altijd getrouwd is.

Nieuwe vriend Erica Meiland

Ondanks de grote bekendheid van de Chateau Meiland-ster, zijn Erica en Sander erin geslaagd om een halfjaar ongestoord te daten. De twee spraken gewoon in het openbaar af, maar hoe hebben ze het dan onder de radar kunnen houden? “Mensen hebben ons wel gezien met de honden – en herkend – maar dat is allemaal onder de pet gebleven”, zegt de privédetective erover in de podcast van Shownieuws.

Peter R. de Vries

Ook voor bekenden werd de prille relatie in het begin stilgehouden. Een bewuste keuze, zo licht Sander toe. “Er waren heel weinig mensen die het wisten. Dus dan heb je ook weinig kans dat het uitlekt”, legt hij uit. Een van de weinige mensen die wel wisten van Erica en Sander, was Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever en de privédetective kennen elkaar al lang, en daarom vond Sander het wel zo netjes om Peter in te lichten, zodat hij er niet achter de RTL Boulevard-desk achter moest komen.

Klik met Martien

Ook vertelt Sander over zijn band met Martien. De kasteelheer en Erica hebben immers altijd geroepen dat als er iemand in hun leven komt, ze goed met de ander moeten kunnen opschieten; anders zou het einde verhaal zijn. Sander en Erica hoeven in ieder geval niet bang te zijn dat Martien in de weg staat. De mannen kunnen het namelijk goed met elkaar vinden, zo stelt Erica’s nieuwe vriend. “Hij is net zoals op tv, dus gewoon gezellig. Er is niets mis mee.”

Mening Maxime

Nadat bekend werd dat Erica en Sander sinds een paar maanden een setje zijn, kwam Erica al gauw met een eerste reactie. Ook dochter Maxime liet van zich horen nadat het nieuws naar buiten werd gebracht. Zo vertelde ze haar nieuwe ‘stiefvader’ al ontmoet te hebben en verklapte ze wat ze van hem vindt.

Lees ook
Kijkers in een deuk: Martien en Maxime bespieden datende Erica in ‘Chateau Meiland’

Televisiewereld

Sander en Erica hebben elkaar ontmoet op ‘de werkvloer’, wat wil zeggen: in de tv-wereld. Naast zijn werk als privédetective werkte Sander de afgelopen jaren namelijk intensief mee aan de televisieprogramma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRO-NCRV Sander in ten behoeve van het programma Boer zoekt Vrouw. “We werken voor dezelfde producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, vertelde hij aan Story. “Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram