Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Nieuwe vlam’ Dirk Kuyt hoopt dat rust snel terugkeert: ‘Honderden haatberichten gekregen’

‘Nieuwe vlam’ Dirk Kuyt hoopt dat rust snel terugkeert: ‘Honderden haatberichten gekregen’

‘Nieuwe vlam’ Dirk Kuyt hoopt dat rust snel terugkeert: ‘Honderden haatberichten gekregen’

Begin deze maand maakte Dirk Kuyt (39) verdrietig nieuws bekend. Hij en zijn vrouw Gertrude slaan na een relatie van maar liefst 22 jaar ieder hun eigen weg in. Slechts een paar dagen later begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien: de voetballer zou alweer een nieuwe vlam hebben. Volgens Nathalie Barnhoorn – dame in kwestie – en haar vader is daar overigens niets van waar. Ze heeft dan ook schoon genoeg van alle roddels en zou zelfs ‘honderden haatberichten’ gekregen hebben.

‘Nieuwe vlam’

Privé wist te vertellen dat de voetballer steeds vaker gezien wordt met Nathalie, een 36-jarige inwoonster van Noordwijk. De twee zouden zelfs al niet langer hun best doen om hun verliefde gevoelens te verbergen en zijn al meermaals samen gespot.

Géén affaire met Dirk Kuyt

Nathalie is enorm geschrokken van de stroom aan geruchten, die volgens haar totaal niet kloppen. “Ik heb geen relatie of affaire met Dirk Kuyt”, benadrukt het CDA-raadslid in Story. Ze bevestigt overigens wel dat ze de voetballer kent. “Vanuit Noordwijk. Maar ook niet heel goed. Gewoon van hallo en tot ziens. Ik heb gewoon een relatie. Dat maakt deze berichtgeving extra vervelend.”

Hoofd koel houden

In het entertainmentblad vertelt de blondine dat ze de afgelopen week veel over zich heen heeft gekregen. “Ik heb zoveel tekst en uitleg moeten geven. Iedereen vraagt me wat er aan de hand is. Ik heb via Instagram heel nare verwensingen gekregen. Mensen lezen wat en vellen dan meteen een oordeel over je. Ik ga gewoon door met mijn leven en hoop dat de rust snel terugkeert. Ik probeer mijn hoofd koel te houden, dat is het enige dat ik kan doen.”

Klinkklare nonsens

Ook haar vader – met wie ze een bedrijf in handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmiddelen heeft – vindt dat het moet stoppen. Hij beweert bovendien dat zijn dochter absoluut geen relatie met Dirk heeft. “Het is heel onterecht, ik ben er doodziek van”, zegt Aldert tegen Weekend. Het is klinkklare nonsens. Het is zelfs niet een klein beetje waar. Het schijnt dat iemand in Noordwijk dat verhaal de wereld in heeft geholpen, misschien een politieke tegenstander van mijn dochter. Zij wordt beschadigd door dit soort idioterie.”

‘Honderden haatberichten’

Aldert laat weten dat Nathalie “honderden haatberichten” heeft ontvangen op Instagram en daar “heel nerveus” van wordt. Hij overweegt dan ook juridische stappen te ondernemen. “Dit heeft zo’n enorme impact op ons gezin. Ik begrijp niet dat media een roddel uit Noordwijk klakkeloos overnemen, zonder wederhoor. Het is een totaal idioot verhaal, het klopt van geen kant.”

‘Heel heftige periode’

Dirk liet begin juni weten dat hij en zijn jeugdliefde Gertrude, met wie hij vier kinderen heeft en sinds zijn zeventiende samen was, gaan scheiden. Hij stapt daarom voorlopig uit de schijnwerpers en zijn doel om hoofdtrainer van Feyenoord te worden, staat in de koelkast. “Na mijn loopbaan merk ik dat er veel roofbouw op mijzelf en op het gezin heeft plaatsgevonden. Ik merk dat ik vooral op zoek ben naar rust…” Kuyt legde in De Telegraaf uit dat hij de afgelopen jaren nooit heeft stilgezeten. “En dan kom je er op zeker moment achter dat je jezelf verliest. Ik zit in een heel heftige periode.”

Lees ook
Dirk Kuyt (39) open over scheiding na 22 jaar: ‘Dit is de zwaarste periode van mijn leven’

Geen vuurwerk meer

Een echte reden voor de breuk noemde Kuyt niet. “Het vuur van de relatie doofde”, stelde de oud-voetballer. Volgens een insider in Story was hij degene die er een punt achter wilde zetten. “Dirk trok zelf de stekker uit zijn huwelijk”, aldus een goed ingevoerde bron. Samen met Gertrude kreeg Dirk maar liefst vier kinderen: Noelle (16), Roan Dirk (13), Jorden (12) en Aidan Benjamin (8).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quality time with the family @disneylandparis! ❤?

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt) op

Bron: Show.nl, Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram