Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw te zien vanaf eind februari

Nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw te zien vanaf eind februari

Nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw te zien vanaf eind februari

Binnenkort kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw. Presentatrice Yvon Jaspers gaat weer bij 10 boeren langs. Het nieuwe seizoen is vanaf eind februari te zien.

Boer zoekt Vrouw

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is vanaf 27 februari om 20:30 te zien op NPO 1. In de aflevering gaat Yvon met alle brieven en post langs bij de tien nieuwe boeren. Ook krijgen we te horen welke vijf boeren er worden gevolgd in het televisieprogramma. De andere vijf boeren krijgen een eigen show op de website van het programma. De afgelopen weken hadden kijkers de gelegenheid om brieven de sturen naar de boeren. Dit jaar doen er acht mannen en twee vrouwen mee aan het programma.

Lees ook
Babynieuws: boer Tom is voor de tweede keer vader geworden

Kandidaten

In het nieuwe seizoen hopen Evert (58), Gerben (30), Hans (69), Hilda (34) Janine (31), Joost (46), Jouke (31), Rob (51), Robert (39) en andere Rob (49) de ware liefde te vinden. In augustus werden ze al voorgesteld aan het publiek. Voor het nieuwe seizoen hadden maar liefst 466 boeren zich aangemeld, waarvan er slechts tien zijn geselecteerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: KRO-NCRV