Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een knap stel! Dit is de nieuwe liefde van Marieke Elsinga

Wat een knap stel! Dit is de nieuwe liefde van Marieke Elsinga

Wat een knap stel! Dit is de nieuwe liefde van Marieke Elsinga

Marieke Elsinga (33) loopt deze Valentijnsdag na jaren weer met haar hoofd in de wolken. De radio-dj heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden en deelt een foto van haar kersverse vlam op Instagram.

Op de dag van de liefde schreeuwt Marieke het maar al te graag van de daken: ze is verliefd! In de ochtendshow op Qmusic – die ze samen met Mattie Valk (35) presenteert – van 14 februari vertelt ze het heuglijke nieuws. Omdat het nog heel pril is, wil ze verder niet veel kwijt over haar nieuwe vriend.

Knap koppel

Wel laat ze op Instagram haar nieuwe vlam zien. Veel woorden maakt Marieke er niet aan vuil; slechts een hartje is het bijschrift, maar dat zegt genoeg. De reacties zijn uitgeschakeld, maar aan de duizenden likes is te zien dat haar volgers haar al het geluk van de wereld gunnen.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♥️

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Tien jaar vrijgezel

Eind 2019 vertelde Marieke, die toen ruim tien jaar vrijgezel was, nog over haar leven als single. Ze vertelde destijds in JAN dat ze iemand miste die liefde aan haar leven kon toevoegen. “Wat een man zou kunnen toevoegen aan mijn leven, is liefde. Een arm om elkaar heen, naar elkaar luisteren, elkaar advies geven. Een man die zegt: ik zie je elke dag vermoeider thuiskomen, moeten we het er niet even over hebben. Gaat het wel goed? Dat mis ik.”

Lees ook
Marieke Elsinga in tranen na opmerking Mattie Valk over liefdesleven

Gezin nog in het verschiet

Ook vertelde ze destijds dat ze verwachtte dat haar relatie zich in een sneller tempo zou ontwikkelen, mocht ze iemand tegen het lijf lopen. “Dan ga je sneller samenwonen, begin je eerder aan een gezin”, zei Marieke erover. “Dus ik heb het gevoel dat dat allemaal nog in het verschiet ligt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram