Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Over plottwists gesproken: ‘dít is de nieuwe liefde van Gaby Blaaser’

Over plottwists gesproken: ‘dít is de nieuwe liefde van Gaby Blaaser’

Over plottwists gesproken: ‘dít is de nieuwe liefde van Gaby Blaaser’

Wekenlang hebben fans van ‘De Bachelorette’ in spanning gezeten: zou Gaby Blaaser (34) de liefde vinden in Zuid-Afrika? En misschien nog wel belangrijker: heeft haar relatie met de 25-jarige Joey Vanherle ook nog standgehouden bij thuiskomst? Als je de reünie-aflevering van de Videoland-serie nog niét gezien hebt en geen spoilers wil lezen, raden we je aan om dit artikel nu weg te klikken.

Vriend Gaby Blaaser

In De Bachelorette streden achttien mannen om het hart van Gaby Blaaser. Uiteindelijk bleven er twee mannen over met wie ze op een 24-uursdate ging: Niek en Joey. Daarna besloot de blondine haar allerlaatste roos te geven aan Joey, maar vier maanden na de opnames in Zuid-Afrika blijken de twee niet meer samen te zijn.

Wat zo hoopvol begon…

Waarom het niet werkte tussen beiden? “De dingen waar ik voor vreesde in Zuid-Afrika, werden helaas werkelijkheid. De afstand, misschien toch ook het leeftijdsverschil. Ik wil heel graag een toekomst, met kinderen en alles erop en eraan. Daar verschilden we te veel in. Door de corona kon ik hem ook niet heel vaak meer zien”, aldus Gaby in de reünie-aflevering van De Bachelorette, die overigens een behoorlijke plottwist bevat. Joey vult aan: “Het verwaterde gewoon een beetje, het contact werd steeds minder. Als je elkaar niet ziet is het ook moeilijk om het in stand te houden. We zijn uit elkaar gegroeid.”

Schot(horst) in de zaak

Gaby blijkt in de coronaperiode echter niet stilgezeten te hebben. Ze zou namelijk na Joey alsnóg de liefde hebben gevonden. En niet bij Bachelorette-deelnemer Jordy, zoals aan het einde van de reünie-aflevering nog leek te gebeuren, maar bij heel iemand anders. Wie het hart van Blaaser veroverd heeft? Volgens Shownieuws wordt ze sinds kort gelinkt aan de oud-autocoureur Bas Schothorst (41).

Zoenend gespot

Volgens verschillende bronnen hebben Bas en Gaby het al een tijdje heel gezellig met elkaar. Zo zou het stel zoenend gespot zijn in meerdere Amsterdamse horecagelegenheden en zouden de twee niet van elkaar af kunnen blijven.

Ex-man van voormalig vriendin

Bas is geen onbekende in de wereld van bekende Nederlandse vrouwen. Hij heeft namelijk jaren een relatie gehad met Kimberley Klaver (34). Sterker nog: in 2015 stapte Bas in het huwelijksbootje met Kimberley. Drie jaar later besloten de actrice en de voormalig autocoureur van elkaar te scheiden. Kimberley, inmiddels gelukkig met een nieuwe man én een zoontje, is overigens een voormalig Spangas-collega van Gaby. Beide actrices waren destijds zelfs goede vriendinnen van elkaar, maar zijn elkaar volgens Klaver uit het oog verloren na de jeugdserie. Er is dan ook geen sprake van oud zeer. “Ik gun Bas en Gaby al het geluk”, zegt Kimberley tegen Shownieuws. “Ze komt in ieder geval in een leuke schoonfamilie terecht.”

De tekst gaat verder onder de tweet.

Lees ook
Plottwist 2.0: zag jij déze wending aankomen in de onthullende laatste ‘Bachelorette’-aflevering?

Gaby overrompeld

Het entertainmentplatform heeft het gerucht over Gaby’s nieuwe relatie ook bij de bachelorette neergelegd. Zij zou nogal overrompeld gereageerd hebben en niet verder in willen gaan op de roddel. Wel laat ze los dat de opnames van de reünie-aflevering ‘een tijdje geleden’ hebben plaatsgevonden. De blondine zou Shownieuws hebben doorverwezen naar haar management, dat vervolgens heeft laten weten dat Gaby en Bas “officieel geen koppel” zijn. Er wordt overigens niet ontkend dat de twee het gezellig hebben samen. Tijdens de opnames van de reünie-aflevering zou zich in ieder geval niets hebben afgespeeld. To be continued, denken we dan maar…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

NFL action yesterday at Tampa Bay Buccaneers vs New Orleans Saints??? Was the first time at an American Football game. Great show and experience? @nfl

Een bericht gedeeld door Bas Schothorst (@basschothorst) op

Bron: Show.nl | Beeld: Brunopress, Instagram