Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe beelden van Johnny Depp opgedoken: hij gooit een fles naar Amber Heard

Nieuwe beelden van Johnny Depp opgedoken: hij gooit een fles naar Amber Heard

Nieuwe beelden van Johnny Depp opgedoken: hij gooit een fles naar Amber Heard

De bittere scheiding tussen Johnny Depp en Amber Heard lijkt alsmaar vuiler te worden nu er een video is opgedoken waarin Johnny duidelijk agressief gedrag vertoont.

De video is een paar maanden geleden gemaakt, toen het stel nog samen was. Het is te zien hoe de 53-jarige acteur loopt driftig door de kamer en smijt met keukenkastjes, ondertussen luid roepend en tierend.

Amber lijkt te proberen hem te kalmeren, maar Johnny wil er niets van weten. Dan schenkt hij een groot glas wijn in en valt zijn oog op de filmende telefoon. Hij wordt woest en lijkt de fles naar haar toe te gooien, terwijl hij ondertussen graait naar de telefoon van de actrice.

johnnydeppamberbeard

copyright: giphy

Volgens “Team Depp” is de video zwaar bewerkt en is Amber duidelijk Depp aan het provoceren en is het hele voorval in scène gezet.

Als de video inderdaad bewerkt blijkt te zijn, mag het niet als bewijsmateriaal gebruikt worden. Volgens Amerikaanse entertainmentsite TMZ is de kans sowieso groot dat de beelden niet gebruikt mogen worden, omdat Depp duidelijk niet weet dat hij gefilmd wordt.

Bekijk hier de video.

 

 

Lees ook:

Bron: TMZ