Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgens roddels wordt dít de nieuwe Bachelor (knap!)

Volgens roddels wordt dít de nieuwe Bachelor (knap!)

Volgens roddels wordt dít de nieuwe Bachelor (knap!)

Het avontuur van Tony Junior bij de Bachelor zit er nog maar net op, maar er gaan al roddels rond over wie zijn plek inneemt in een volgend seizoen. Leuk nieuws: we kennen hem al! 

De nieuwe Bachelor

Afgelopen donderdag zagen de Bachelor fans hoe Tony zijn laatste roos aan Julia gaf. En hoewel dat nogal wat nare reacties opriep, staat de volgende Bachelor al te trappelen om te beginnen. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven. Het zou om niemand minder gaan dan StukTV-presentator Thomas Van der Vlugt.

Thomas van der Vlugt

Maar als je nu al in de pen klimt om je op te geven, dan moeten we je teleurstellen: op het moment zijn het echt niet meer dan geruchten. Bronnen rondom Thomas ontkennen het nog. Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven zegt erover tegen Grazia: “We hebben zijn manager even gebeld om te kijken of het klopt en die zei van niets te weten, maar dat hebben we vaker gehoord uit de mond van een manager. De geruchten zijn heel sterk.” Van Ettekoven heeft er verstand van, want ook met Tony had hij gelijk.

Van Tony naar Thomas

Wil je je alvast een beetje voorbereiden? Flair verzamelde wat informatie. Thomas van der Vlugt is 29 jaar en vooral bekend door StukTV. Grappig, sociaal, slim en spontaan, als zijn karakter klopt met hoe hij overkomt bij StukTV. Hij heeft lang haar, mooie ogen en is eigenlijk – hier hoeven we niet om te liegen – een hartstikke knappe vent. Dus eh, fingers crossed en pen in de aanslag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: iStock