Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zal het nieuwe prins(es)je erop lijken? Nieuwe babyfoto’s Meghan Markle opgedoken

Zal het nieuwe prins(es)je erop lijken? Nieuwe babyfoto’s Meghan Markle opgedoken

Zal het nieuwe prins(es)je erop lijken? Nieuwe babyfoto’s Meghan Markle opgedoken

Meghan Markle kan ieder moment bevallen van haar eerste kindje met prins Harry. Er wordt volop gespeculeerd over het geslacht, de naam én hoe de baby eruit zal zien. Nieuw opgedoken foto’s van een héééle kleine Meghan geven wellicht een kleine hint.

Eerste babyfoto’s van Meghan

Hoe Harry als klein jongetje was, weet iedereen, omdat hij al sinds zijn geboorte in de spotlights staat. Meghan bewandelde echter pas op latere leeftijd rode lopers. Natuurlijk hebben we weleens foto’s van een jongere Meghan voorbij zien komen, maar zó klein als op de nieuw verschenen beelden zagen we haar nog nooit.

Om op te vreten

De foto’s zijn vrijgegeven door de oom van Meghan, Joseph Johnson, en zijn afkomstig uit een familiealbum. Een aantal van de kiekjes zijn gemaakt tijdens de eerste verjaardag van de hertogin. Zo zien we haar allerlei cadeautjes openen en – gekleed in enkel een luier – genieten van het warme zomerweer (Meghan is jarig op 4 augustus). En is ze – vooral met die korte krulletjes – niet om óp te vreten?

Lees ook
‘Prins William had affaire tijdens derde zwangerschap van Kate’

‘Ze had een zonnig karakter’

Ook is er een familiefoto gedeeld en zien we een te lieve foto van de moeder van Meghan met haar dochtertje in een park. Over Meghan zegt Joseph tegen Daily Mail: “Ze was altijd een bijzonder kind en heel blij. Ze had een mooi en zonnige karakter”.

Hieronder zie je een aantal van de nieuwe foto’s. Hier kun je ze allemaal bekijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP