Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nienke Plas (34) is zwanger van de tweede, maar denkt nú al aan baby nummer drie

Nienke Plas (34) is zwanger van de tweede, maar denkt nú al aan baby nummer drie

Nienke Plas (34) is zwanger van de tweede, maar denkt nú al aan baby nummer drie

Nienke Plas en haar man Resley Stjeward, nu al trotse ouders van zoontje Frenky-Dean (6) verwachten over enkele maanden hun tweede kind. Hoewel de comédienne er zin in heeft, voelt ze ook wat spanning, vertelt ze in een nieuw interview.

Ontspannen, maar spannend

“Zo’n tweede zwangerschap is echt wel bijzonder. Aan de ene kant heel ontspannen, omdat het niet meer zo nieuw is. Maar aan de andere kant ook spannender, want het moet er ook weer uit en ik herinner me nog hoe dat was”, aldus de 34-jarige Plas in gesprek met De Telegraaf.

Verrassing

De actrice en zangeres heeft al een zesjarige zoon: Frenky-Dean. Een periode lang zei hij bijna dagelijks graag een broertje te willen. “Of het een broertje wordt, weten we nog niet en dat wil ik ook graag zo houden. Althans, dat zeg ik nu. Het kan weer anders worden als mijn zwangerschapshormonen op hun hoogtepunt zijn. Maar de verrassing lijkt me zo leuk”, vertelt Plas.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen?

“En als het een meisje wordt, vindt Frenky-Dean dat vast ook heel leuk. Proberen we het hierna nog een keer. We willen toch een groot gezin, als ons dat is gegund”, aldus Nienke. Die schaal beschuit met roze muisjes staat dus zeker op de wensenlijst voor de toekomst.

Lees ook
Nienke Plas praat graag openlijk over seks: ‘Moet geen taboe zijn’

Getrouwd

In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar “sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot”. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Bron: NU.nl via De Telegraaf | Beeld: BrunoPress