Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pas bevallen Nienke Plas showt lichaam na geboorte tweede kind: ‘We kunnen er maar beter om lachen’

Pas bevallen Nienke Plas showt lichaam na geboorte tweede kind: ‘We kunnen er maar beter om lachen’

Pas bevallen Nienke Plas showt lichaam na geboorte tweede kind: ‘We kunnen er maar beter om lachen’

Precies een week geleden maakte Nienke Plas (35) prachtig nieuws bekend: de YouTube-ster liet weten bevallen te zijn van haar tweede zoontje, waarmee een grote wens van haar eerste kind in vervulling ging. Hij wilde namelijk dolgraag een broertje. Slechts een paar dagen na de geboorte van Novi-Jaxx gaf Nienke een intiem inkijkje in de thuisbevalling en opnieuw deelt ze een paar intieme beelden. Dit keer showt ze hoe haar lichaam eruit ziet, zo vlak nadat ze voor de tweede keer moeder is geworden.

Nienke Plas bevallen

In de gloednieuwe vlog van Nienke brengt ze haar lichaam in beeld en zien we de YouTuber haar gegroeide borsten inspecteren. “Als het nou alleen dít was, dan was het gewoon leuk, maar dit is er ook nog”, zegt ze al lachend, terwijl ze haar buik laat zien. “We kunnen er maar beter om lachen dan om huilen. Ik ben net bevallen liefie, wat denk je dan? Dat je meteen weer zo’n wespentaille hebt? Nee. Het vocht zit ook nog steeds in m’n enkel.”

De tekst gaat verder onder de video.

Droom Frenky-Dean uitgekomen

Met een zoet kiekje van vader en zoon maakte Nienke begin juni bekend bevallen te zijn van haar tweede kindje. “Lieve Novi-Jaxx. Je bent bij een stelletje druktemakers beland, maar je went vast snel”, schreef ze erbij. “Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG.”

Lees ook
Wat mooi: Nienke Plas deelt eerste (en bijzondere) beelden van thuisbevalling

Getrouwd

In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar “sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot”. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Bron: Cosmopolitan.nl | Beeld: Brunopress, Instagram