Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nienke Plas deelt nieuwe gezinsfoto met pasgeboren zoontje: ‘Hij lijkt op jou!’

Nienke Plas deelt nieuwe gezinsfoto met pasgeboren zoontje: ‘Hij lijkt op jou!’

Nienke Plas deelt nieuwe gezinsfoto met pasgeboren zoontje: ‘Hij lijkt op jou!’

Nienke’s zoontje Novi-Jaxx kwam begin juni van dit jaar op de wereld. De influencer deelt veel details uit haar leven op zowel Instagram als YouTube, maar haar pasgeboren kereltje werd niet vaak in beeld gebracht. Tot nu! Nienke Plas deelt op Instagram voor het eerst een duidelijke gezinsfoto en volgers zien gelijk op wie de jongste van het stel lijkt.

Nienke Plas gezinsfoto

Het kersverse gezin staat geposeerd voor een prachtige bloemenstruik. Nienke en en man Resley genieten duidelijk van kindjes Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Opvallend is dat de jongste zoon voor het eerst goed in beeld wordt gebracht. En Nienke zou Nienke niet zijn als ze weer een grappig bijschrift bij de foto plaatst. “Papzakje op de gram ❤️”

De tekst gaat verder onder de foto.

Kopie van Nienke

Volgers smelten dan ook massaal weg bij deze zoete gezinsfoto, maar ook valt hen wat op. Kleine Novi-Jaxx lijkt wel enorm erg op Nienke. “Novi heeft jouw five-head!”, grapt iemand. Nienke kan alleen maar lachen en reageert met de hashtag #truestory. Iemand anders zegt “koppie van Nienke” en ook “Novi lijkt echt op jou😍”. Een paar volgers zien ook al goed dat de twee broers enorm op elkaar lijken. Natuurlijk laten BN’ers zoals Kim Kötter ook vele lieve emoji’s achter onder de post.

Lees ook
Pas bevallen Nienke Plas showt lichaam na geboorte tweede kind: ‘We kunnen er maar beter om lachen’

Tweeling

Net na de bevalling kwam Nienke erachter dat ze in eerste instantie zwanger was van een tweeling. Haar verloskundige kwam daarachter toen Nienke’s placenta eruit kwam. Ze vertelde dit verhaal nadat ze vragen van haar volgers beantwoorde: “Iets anders. Dit is best wel een dingetje”, vertelt ze in de laatste paar minuten van de video. “Mijn placenta kwam eruit nadat ik bevallen was. En de verloskundige moet ‘m dan altijd onderzoeken. Ze pakt ‘m en zegt in één keer: ‘Oh, dit heb ik nog nooit gezien'”. Het bleek dat er aan de andere kant van de placenta nog een ‘kwab’ te zien was. Volgens de verloskundige wees dat erop dat in een heel vroeg beginstadium Nienke Plas zwanger was een tweeling. “Ik heb heel vaak gezegd dat ik graag een tweeling zou willen. Nu was ik niet heel verdrietig toen ik het hoorde, want op dat moment lig je daar en ben je euforisch dat alles goed is gegaan, maar in de dagen en weken daarna dacht ik wel: ‘Wow. Ik had het zó in mijn hoofd. Een tweeling, een tweeling.'”

Getrouwd

In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Bron: Story | Beeld: Brunopress