Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam? Bas Smit hint op derde kind

Gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam? Bas Smit hint op derde kind

Gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam? Bas Smit hint op derde kind

Nicolette van Dam (35) en Bas Smit (38) zijn de trotse ouders van hun twee dochtertjes Lola-Lily en Kiki-Kate. Toch begint het weer te kriebelen bij de presentatrice en haar man. Hinten ze hier op gezinsuitbreiding?

Kraamvisite

Op Instagram is te zien dat Nicolette op kraamvisite is met haar twee meiden. Daarbij mag de presentatrice haar nichtje de fles geven. “Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat het hard als ik dan naar onze grote meiden kijk…”, laat ze weten bij het kiekje.

Derde kindje voor Nicolette en Bas?

En Bas zou Bas niet zijn als hij niet grappend reageert: “Zullen we…?” Nicolette moet daar waarschijnlijk nog wel héél even over nadenken, want zij antwoordt met “Waaaah”, gevolgd door drie gekscherende emoji’s. Volgers zien er de lol wel van in. “Nog eentje dan om het af te leren”, merkt iemand op.

Heerlijk

Volgers vinden het tafereel vooral lief en snappen heel goed dat Nicolette het heerlijk vindt. “Heerlijk genieten” en “Gezellig, staat je goed” is onder meer te lezen.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat t hard als ik dan naar onze grote meiden kijk… ?❤️?

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Beste vriend

Nicolette en Bas zijn inmiddels ruim dertien jaar samen en stapten in juli 2015 in het huwelijksbootje. Hoe ze hun relatie leuk zouden? “Wij weten wat we aan elkaar hebben. Bas is mijn beste vriend”, vertelde Van Dam eerder in Flair. “Ik had het er onlangs nog met iemand over die vertelde dat zijn huwelijk na het krijgen van een kindje niet meer zo lekker liep. Dan denk ik: jeetje, ja. Dat is wel herkenbaar natuurlijk. Als je kinderen krijgt verslapt de aandacht voor elkaar. Je wordt dan zo verliefd op je kind dat je elkaar even vergeet. Maar Bas en ik hadden al zo’n basis samen, dat scheelt. Soms moeten we oppassen dat we elkaar niet uit het oog verliezen. Dan zijn we allebei zo druk geweest. ‘We moeten er weer samen op uit,’ zegt één van ons dan. Daar zijn we allebei bewust mee bezig en dat werkt voor ons heel goed.”

Nooit ruzie

Ruziemaken doet het stel eigenlijk niet. “Maar er zijn wel irritaties. Zoals in elk huwelijk. Dat kan over van alles gaan”, zei Nicolette in hetzelfde interview. “We zijn allebei temperamentvol, maar het servies vliegt niet door de kamer haha. Zo hysterisch zijn we niet.”

Lees ook
Nicolette van Dam: ‘Door alles wat ik de afgelopen 2 jaar heb meegemaakt, besef ik meer wat ik heb’

Twee dochters

In februari 2012 werden Bas en Nicolette de trotse ouders van hun eerste kindje, dochter Lola-Lily. In augustus 2014 kwam er nog een meisje bij: Kiki-Kate.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh wat heb ik deze avondjes gemist. Samen. Met z’n 2-en. M’n schat heeft me ontvoerd en ik vind het heerlijk ?❤️ @bassmit ❤️ #loveisintheair

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is echt weer even wennen… Niet alleen voor de meisjes maar misschien wel het meeste voor mama ?❤️

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram