Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Longkanker grootste aanleiding voor scheiding Nicolette Kluijver: ‘We zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt’

Longkanker grootste aanleiding voor scheiding Nicolette Kluijver: ‘We zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt’

Longkanker grootste aanleiding voor scheiding Nicolette Kluijver: ‘We zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt’

Nicolette Kluijver en haar man, Joost Staudt, zijn al ruim een half jaar uit elkaar, maar nog niet officieel van elkaar gescheiden. Dat vertelt de presentatrice in een interview met ‘VROUW’.

Scheiding Nicolette Kluijver

Afgelopen februari kondigde het stel aan een punt te zetten achter hun huwelijk van acht jaar. “Wat zal ik zeggen, het is eigenlijk heel rustig vanaf het moment dat we dat nieuws naar buiten hebben gebracht. Er is weinig veranderd. De kinderen merken er ook niet zoveel van, want we zijn nog steeds goed met elkaar”, vertelt de 35-jarige presentatrice.

Eén huis voor de kinderen

“We zijn zelfs nog als gezin op vakantie geweest. De kinderen blijven ook gewoon in de boerderij wonen. Joost en ik wisselen elkaar af en wonen dan tijdelijk op een andere locatie in de buurt.” Kluijver benadrukt dat ze nog steeds een gezin vormt met haar man en kinderen, “een modern family”.

‘We zijn elkaar kwijtgeraakt’

De breuk begon toen Nicolette ziek werd; in 2017 kreeg ze longkanker. “Het was denk ik lastig om elkaar terug te vinden na zo’n hobbelige weg. In zo’n heftige situatie kun je elkaar óf heel stevig vasthouden óf je raakt elkaar kwijt. Dat laatste is gebeurd, we zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt.”

Lees ook
Smelt! Nicolette Kluijver heeft ‘babynieuws’: ‘Het waren dus toch geen coronakilo’s’

Een andere Nicolette

Ze zegt een”andere Nicolette” te zijn geworden. “Hij is ooit verliefd geworden op een andere vrouw dan ik nu ben. Ik ben niet meer onbezorgd, draag een grote rugzak mee, dat is het verschil. Ik ben anders, heel erg zoekende en dat is wat nu tussen ons niet werkt.” Aan de andere kant geeft Nicolette aan nog zo goed te zijn met Joost, dat ze zich afvraagt wat er dan mist. “Nee, ik impliceer niet dat het weer goed kan komen, dat weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat ik zelf eerst completer wil worden.”

Nicolette en Joost hebben samen drie kinderen: Isabella van zeven en tweeling Ana-Sofie en Jesse van vijf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoveel zin om weer avonturen te beleven met mijn drie (b)engeltjes…

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress