Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nicolette Kluijver na breuk met Joost: ‘We hebben het goed gedaan met z’n allen’

Nicolette Kluijver na breuk met Joost: ‘We hebben het goed gedaan met z’n allen’

Nicolette Kluijver na breuk met Joost: ‘We hebben het goed gedaan met z’n allen’

Begin 2020 kwam naar buiten dat Nicolette Kluijver en Joost Staudt een punt achter hun relatie zetten, na een huwelijk van bijna acht jaar. Van een vechtscheiding is zeker geen sprake. De twee zijn nog steeds vrienden en woonden tijdens de coronacrisis zelfs weer even samen onder één dak.

Bíjna als vanouds

“Er is niet zoveel veranderd. Wij zijn gewoon nog steeds heel goed met elkaar”, vertelt Nicolette aan Shownieuws. “We hebben het goed gedaan met z’n allen. We voelen de lucht en de ruimte die er komt en dat is ook wel prettig, maar ik heb het wel gewaardeerd, al die uren met de kinderen thuis. Dat je zoveel tijd samen kan spenderen, is heel fijn.”

Laatste poging

Begin 2019 plaatste Nicolette, die afgelopen weekend té leuk ‘babynieuws’ deelde, een veelzeggende tekst op Instagram. “We zullen de beste vriendjes blijven”, schreef ze, gevolgd door een gebroken hartje. Een onverwachte mededeling die de presentatrice – wellicht geschrokken van de vele reacties – meteen weer verwijderde. Het leek er toen even op dat het melden van de breuk inderdaad wat voorbarig was geweest. Na een tijdje apart te hebben gewoond van Joost keerde Nicolette weer huiswaarts, wat deed vermoeden dat het weer koek en ei was tussen de twee. Helaas bleek de realiteit anders.

Kinderen op één

“Nicolette woont vanaf nu in haar eigen huis”, aldus een bekende van het gezin tegenover Story, begin dit jaar. “Joost blijft in hun oude, gezamenlijke woning. Ze hebben de laatste tijd veel gepraat en bekeken hoe ze een nieuw bestaan als vrienden kunnen opbouwen. Ze hebben in elk geval duidelijk besloten hun eigen verdriet even te parkeren om ervoor te zorgen dat de kinderen niet onnodig onder de situatie lijden.”

Lees ook
Smelt! Nicolette Kluijver heeft ‘babynieuws’: ‘Het waren dus toch geen coronakilo’s’

Nicolette bevestigt scheiding

In hetzelfde artikel bevestigde Nicolette inderdaad dat haar huwelijk na acht jaar definitief voorbij was. “Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt”, aldus de Expeditie Robinson-presentatrice. “Het wordt ook steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan. Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder. We zijn nu als gezin in Oostenrijk. Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren.” Van die gezamenlijk vakantie in Oostenrijk deelde Nicolette enkele foto’s, waarna ze op veel lof en steun van haar volgers kon rekenen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo zacht als babybillen… ➡️ swipe voor ontspanning ?

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoveel zin om weer avonturen te beleven met mijn drie (b)engeltjes…

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Super dad ??

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP