Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nicolette Kluijver over bijzondere band met Peter R. de Vries: ‘Ik kon altijd op hem rekenen’

Nicolette Kluijver over bijzondere band met Peter R. de Vries: ‘Ik kon altijd op hem rekenen’

Nicolette Kluijver over bijzondere band met Peter R. de Vries: ‘Ik kon altijd op hem rekenen’

Net als de rest van Nederland en in het bijzonder zijn familie, vrienden en collega’s, is presentatrice Nicolette Kluijver enorm aangeslagen door het overlijden van Peter R. de Vries. Ze had een bijzondere band met de misdaadverslaggever waarover ze vertelt in een nieuw interview met ‘Superguide Veronica’.

Groot verlies

In de nieuwste editie van de bekende tv-gids blikt Nicolette vooruit op het komende seizoen Expeditie Robinson, dat later deze maand van start gaat, maar kan ook het verlies van haar goede vriend niet onbesproken blijven.

Rots in de branding

“Hij was degene die ik belde als er iets speelde. Bijvoorbeeld op gezondheids- of relationeel vlak”, zo vertelt de presentatrice. Zo bleek Peter voor Nicolette een rots in de branding toen ze een aantal jaar geleden tegen longkanker streed, en niet lang daarna scheidde van de vader van haar kinderen. Peter kwam haar regelmatig opzoeken in het ziekenhuis. “Hij is heel vaak aan mijn bed komen zitten om me de krant voor te lezen”, vertelde Nicolette eerder.

Hotel

De twee, die veel samenwerkten bij RTL Boulevard, bouwden een bijzondere band op. Toen Peter was neergeschoten, boekte Nicolette zelfs een hotel in de buurt van het ziekenhuis, ondanks dat ze niets voor hem kon doen. Puur om bij hem in de buurt te kunnen zijn, er voor hem te kunnen zijn, zoals hij er voor haar was geweest.

Lees ook
Bizar nieuw detail in moordzaak: ‘Filmen Peter R. de Vries na aanslag was gepland’

‘Intens verdrietig’

Nicolette komt af en toe nog voorbij in RTL Boulevard, maar is al een tijdje geen vast gezicht meer, zoals Peter dat nog wel was. Het contact tussen de twee werd daardoor echter zeker niet minder. “Elke paar weken was er wel even contact. Al zou ik hem midden in de nacht bellen, ik wist dat ik op Peter kon rekenen. ‘Hee Blondie, hoe gaat het met je?’, begon hij dan. Vervolgens gaf hij me steengoed, haast vaderlijk advies. Peter is een van de mooiste mensen die ik in mijn leven heb ontmoet en wat er met hem is gebeurd, stemt me intens verdrietig.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide Veronica | Beeld: ANP