Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nick & Simon bevestigen soloplannen na geruchten over breuk

Nick & Simon bevestigen soloplannen na geruchten over breuk

Nick & Simon bevestigen soloplannen na geruchten over breuk

Nick Schilder en Simon Keizer gaan los van elkaar muziek maken. Beide zangers hebben ‘soloplannen’ voor het vervolg van hun carrière, laat hun management woensdag weten in reactie op geruchten over een mogelijke breuk tussen de twee.

“Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon”, luidt de verklaring. Verder wil het management nog niets kwijt over de mogelijke breuk en verwijst het door naar de uitzending van Jinek op 29 augustus waarin de zangers “meer vertellen over hun plannen”.

Soloplannen

Volgens Privé zit er een breuk tussen Nick en Simon aan te komen, onthulde het blad vandaag. Het management van het Volendamse duo ontkende deze geruchten eerder, maar nu blijken er toch soloplannen te zijn.

“Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon”, aldus het management. “Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland. Festival-optredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda!”

Lees ook
Dennis Storm heeft compleet nieuwe look en is bijna onherkenbaar

Niet bereikbaar voor commentaar

Het management liet aan RTL Boulevard weten dat Nick & Simon momenteel niet bereikbaar zijn voor commentaar: ‘Ze zijn op een welverdiende vakantie.’ Zodra ze terug zijn vakantie schuiven ze aan bij Eva Jinek, om in de uitzending van 29 augustus meer te vertellen over hun plannen.

Nick en Simon zijn al sinds 2006 een duo en werden bekend door hits als ‘Kijk Omhoog’, ‘Pak Maar Mijn Hand’ en ‘Rosanne’. Ook treden ze geregeld op in televisieprogramma’s, zoals The Voice of Holland, en maken ze sinds 2021 deel uit van de supergroep The Streamers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP / RTL Boulevard | Beeld: ANP