Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verrassend: Nederlands stel uit huidig ‘Temptation’-seizoen verwacht eerste kind

Verrassend: Nederlands stel uit huidig ‘Temptation’-seizoen verwacht eerste kind

Verrassend: Nederlands stel uit huidig ‘Temptation’-seizoen verwacht eerste kind

Hoewel Roshina vorige week bekendmaakte gestopt te zijn met de pil, is het maandag een ander ‘Temptation’-koppel (dat voor behoorlijk wat opschudding zorgde) dat aankondigt in verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Papa en mama

Niemand minder dan Gianni en Melissa worden binnenkort voor het eerst ouders. De twee, wonend in Weert, delen het mooie nieuws op Instagram. Gianni deelt een reeks foto’s op Instagram waarop de twee een paar echo foto’s vasthoudt. Hij schrijft bij het plaatje: ‘Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik dit nieuws kan delen. We worden vader en moeder in december.”

Uitgerekende datum

De Limburger verklapt ook meteen al de datum waarop Melissa uitgerekend is: 7 december. Helaas zijn beide Instagram-accounts privé, maar dankzij de speurneuzen en klikspanen van het Instagramaccount Team Tempa is er toch nog een foto te zien waarop Gianni de buik van zijn vriendin kust. Het stel is duidelijk in de wolken door de komst van hun eerste kindje.

Lees ook
Babynieuws! Temptation’s Channah (alweer) in verwachting: tweede kindje op komst

06 – t e m p a l u f

Het koppel werd halverwege het huidige seizoen naar huis gestuurd werd voor het meesmokkelen en gebruiken van mobiele telefoons. Hoewel vooral Gianni het eerst nog glashard ontkende, bleek al snel dat de blondine – wiens handige ‘ingebouwde foute-mannenradar’ óók voor spraakmakende televisie zorgde – toch écht niet zonder contact kon. Niet de bedoeling van een relatietest, en dus was het exit voor het Limburgse koppel. Onlangs vertelden ze hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat bij Temptation.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vruchtbaar eiland dat Temptation Island. Weer baby nieuws. @giannivanderbruggen en @melissavandevin_ gefeliciteerd!?

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: RTL