Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nederlands merk in populaire Netflixserie ‘Emily in Paris’

Nederlands merk in populaire Netflixserie ‘Emily in Paris’

Nederlands merk in populaire Netflixserie ‘Emily in Paris’

Emily in Paris blijft een veelbesproken onderwerp. Zeker nu er een derde en vierde seizoen op de planning staat, raken de fans niet uitgepraat. Ook de mode uit de populaire Netflixserie is een favoriet gespreksthema. En wat blijkt? Bij al die fantastische outfits is ook een Nederlands merk betrokken.

Merken

Er komen allerlei merken voorbij in de serie. De oplettende kijker én modefan is het misschien al opgevallen. Mindy, de beste vriendin van Emily, draagt het hele tweede seizoen een telefoonhoesje met een parelketting van het merk Ateljé. Dat merk is van de Nederlandse Yara Michels. Ze vindt het geweldig dat haar merk in de populaire Netflixhit voorbijkomt. Op onderstaande Instagrampost is Mindy (in het midden) te zien met het telefoonhoesje van Ateljé.

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis)

Lees ook:
Wow: zo oud is Sylvie en de rest van de Emily In Paris-cast in het echt

Shock

Yara Michels

Yara Michels

Yara vertelt in een video van RTL Boulevard: “Ik was totaal in shock. Ik kreeg de trailer doorgestuurd en toen zag ik dat ze die parels om haar arm had hangen. Ik dacht: dit kan toch niet waar zijn. Dus inzoomen, vijftig keer die trailer bekijken en het was echt een Ateljé. Dus dat heb ik even goed gevierd.” De bestellingen vliegen ineens haar webshop uit. “Het is zeker goed voor business om in Emily in Paris te zitten. Dit is natuurlijk een serie die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt bekeken. Die ook nog eens van mode houden, dus die gaan online opzoeken wat iedereen aanheeft”, zegt ze tot slot.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Verraderlijk | Beeld: BrunoPress