Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nederland support de OranjeLeeuwinnen tijdens het WK in Frankrijk

Nederland support de OranjeLeeuwinnen tijdens het WK in Frankrijk

Nederland support de OranjeLeeuwinnen tijdens het WK in Frankrijk

Heel Nederland heeft zich vanavond na de ‘uitzwaaiwedstrijd’ tegen Australië als een blok achter de OranjeLeeuwinnen geschaard. In een videobelboodschap wensten bekende en onbekende mensen de dames van het Nederlandse voetbalelftal succes met hun naderende WK in Frankrijk.

Lees ook
Ajax mag weer vanavond! Dít zijn de knappe spelersvrouwen die gaan duimen

De OranjeLeeuwinnen kunnen tijdens het WK rekenen op de steun van onder anderen Davina Michelle, Robin van Persie, André Hazes jr., Foppe de Haan, Suzanne Schulting, Ireen Wüst, Fresia Cousiño Arias, Frank van der Slot, Esra Neter en Bert van Marwijk. Maar ook op steun van onbekend, jong en oud Nederland. In een korte videobelboodschap zien we hoe heel Nederland achter de voetbalvrouwen staat.

 

Nederland vs. Australië

De OranjeLeeuwinnen speelden zaterdagavond tegen Australië en hebben met 3-0 gewonnen in een uitverkocht Philips Stadion in Eindhoven. Bondscoach Sarina Wiegman en haar speelsters werden compleet verrast door de ludieke videobelboodschap van bekend en onbekend Nederland.

De OranjeLeeuwinnen vertrekken zondag naar het WK, dat van vrijdag 7 juni tot en met zondag 7 juli in Frankrijk wordt gespeeld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KPN NL, ANP