Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Naomi van As deelt foto van ‘uniek moment’ met dochtertje Kae: ‘Zó herkenbaar!’

Naomi van As deelt foto van ‘uniek moment’ met dochtertje Kae: ‘Zó herkenbaar!’

Naomi van As deelt foto van ‘uniek moment’ met dochtertje Kae: ‘Zó herkenbaar!’

De dochter van Naomi van As (36) en Sven Kramer (34) is momenteel druk bezig met het ontdekken van de wereld. Het sportieve koppel moet de kleine Kae meestal dan ook goed in de gaten houden, maar gelukkig zijn er ook momenten waarop ze keurig stil kan zitten. Hiervan deelt de voormalig hockeyster een kiekje op Instagram, dat veel gevoelens van herkenning oproept bij haar volgers.

Uniek moment

Op de foto is te zien hoe Kae bij haar moeder op schoot zit en geniet van een ijsje. “Uniek moment… rustig op schoot zitten!”, schrijft de trotse moeder. “Met dank aan dit bolletje stracciatella.”

Herkenbaar

Volgers van Naomi die zelf ook moeder zijn, laten massaal weten zich in hetzelfde schuitje te bevinden. “Hahaha héérlijk! Je posts zijn zó herkenbaar. Onze dreumes zit ook nooit stil… behalve als het om eten (moet wel lekker zijn natuurlijk, niet zomaar eten) gaat”, luidt een van de vele reacties. Een andere fan vult aan: “Ja, dat lusten ze wel! Krijg je ze helemaal mee in het gareel.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Uniek moment…rustig op schoot zitten! Met dank aan dit bolletje stracciatella ????!

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Kae

Sven Kramer (34) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

Lees ook
Smelt: Naomi van As viert verjaardag Sven Kramer met supervrolijke vader-dochterfoto

Moederschap Naomi van As

Hoe Naomi het ouderschap ervaart? De eerste periode van het moederschap vond ze best pittig, zo gaf de voormalig hockeyster eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Inmiddels gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op ???‍♀️?… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram