Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Naomi van As deelt foto van dochter Kae met welbekende ondeugende blik: ‘Wat mot je?’

Naomi van As deelt foto van dochter Kae met welbekende ondeugende blik: ‘Wat mot je?’

Naomi van As deelt foto van dochter Kae met welbekende ondeugende blik: ‘Wat mot je?’

Dat de kleine Kae een echte ondeugd is, weet inmiddels menig volger van Naomi van As (36). Onlangs deelde de voormalig hockeyster al een komische foto van haar dochter, maar nu blijkt ook haar blik er niet om te liegen.

Dochter Naomi van As

Afgelopen zondag was het heerlijk vertoeven in de zon en ook Naomi van As genoot daar met volle teugen van. Dit deed ze op het water, onder meer samen met haar dochtertje Kae. Van die middag deelt de trotse moeder een schattig kiekje, waarbij ze een zonnebril-emoji plaatst. “Ze heeft de blik: wat mot je”, aldus de brunette in de hashtags. “Wel lekker gevaren, heerlijk weer.”

‘Wat mot je?’

Volgers van Naomi zien ook opnieuw de welbekende ondeugende blik van het meisje. “Heerlijke dame, ze kijkt inderdaad van ‘wat mot je’. Geweldig!”, reageert een fan. Een ander schrijft: “Ik vrees dat je je handen er vol aan gaat krijgen! Wat een ondeugd straalt ze uit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?. . . . #zeheeftdeblik #watmotje #wellekkergevaren #heerlijkweer

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Naomi van As over moederschap

Naomi en Sven zijn inmiddels al meer dan een jaar de trotse ouders van Kae. Toch was de eerste periode van het moederschap best pittig, zo gaf Naomi eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Nu gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Lees ook
Fans smelten door foto dochter Naomi van As: ‘Zet ‘m op, zuster Kae!’

Kae

Sven Kramer (33) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op ???‍♀️?… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram