Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na Martien reageert ook Erica op vertrek Nadège: ‘Je moet maar gewoon thuisblijven’

Na Martien reageert ook Erica op vertrek Nadège: ‘Je moet maar gewoon thuisblijven’

Na Martien reageert ook Erica op vertrek Nadège: ‘Je moet maar gewoon thuisblijven’

Deze week werd bekend dat de familie Meiland hun vaste huishoudster Nadège aan de kant had gezet. Volgens Nadège, die in het Franse chateau van het gezin werkte, is er afscheid van haar genomen omdat ze ‘niets deed’, schrijft ze op Facebook. Martien reageerde al op deze beschuldigingen, maar van Erica bleef een reactie uit. Tot nu.

Reactie Erica

“Ze zei wéér dat ze haar contract moet respecteren, omdat dat moet in Frankrijk. Dat is natuurlijk gewoon gelul,” vertelt Erica aan RTL Boulevard. “Ze wil qua werk ook alleen maar de kamers en het ontbijt blijven doen. Wij vertelden haar dat het dan ook zo bleef en wij dus geen werk meer voor haar hadden. Dan moet je gewoon maar thuisblijven.”

Geen gevoelens

De huishoudster beweerde ook dat haar nu oud-werkgevers ongevoelig zijn en dat het er achter de schermen minder gezellig aan toe ging dan op televisie. “Het enige positieve is dat ze mijn salaris betalen tot aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen, zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt”, aldus Nadège.

Lees meer
‘Sirene’ Maxime Meiland werkt kijkers op de zenuwen: ‘Kunnen ze in plaats van Maxime Nadège niet mee terug nemen?’

Reactie Martien

Martien reageerde gelijk op deze beschuldigingen. “Dat is helemaal niet waar”, verklaarde de kasteelheer aan RTL Boulevard. “We hebben haar zelfs nog een parketvloer voor haar huis cadeau gedaan, dus ik vind het wel spijtig dat ze nu zo naar eigenlijk praat. Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland. Dat vind ik ook jammer.”

Hypocrieten

Nadège kon dan ook flink wat negatieve reacties verwachten via Facebook. De huishoudster van de familie was het daar niet mee eens en ze beet flink van haar af. Ze schreef: “Eerlijk gezegd wil ik dat jullie stoppen met de kritiek. Sommige mensen kunnen zich maar beter terugtrekken uit mijn zogenaamde vriendenlijst. Ik word moe van al die hypocrieten!”

Verhuizen

Eerder deze maand startte een fan al een inzamelingsactie voor de huishoudster. Die werd opgericht omdat kijkers vreesden dat Nadège werkloos zou zijn als de Meilandjes weer terug naar Nederland verhuizen. Martien en Erica maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen en in Nederland iets nieuws gaan doen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.