Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Per ongeluk weken geleden al verklapt: oplettende volger Katja Schuurman had babynaam al kunnen weten

Per ongeluk weken geleden al verklapt: oplettende volger Katja Schuurman had babynaam al kunnen weten

Per ongeluk weken geleden al verklapt: oplettende volger Katja Schuurman had babynaam al kunnen weten

Afgelopen weekend werd het heuglijke nieuws bekend dat Katja Schuurman (45) bevallen was van een dochter. De presentatrice maakte dit bekend met een reeks prachtige foto’s van het kleine meisje en onthulde daarbij haar naam. Maar wat blijkt? Een paar weken geleden verklapte ze die (per ongeluk) al.

Naam dochtertje Katja Schuurman

Na een niet al te gemakkelijke zwangerschap was het moment afgelopen zaterdag eindelijk daar voor Katja en haar geliefde Freek Noortwijk: hun dochter Coco Loulou werd geboren. “Ze is betoverend”, schreef de presentatrice bij een reeks gezinsfoto’s op Instagram. Aan Shownieuws liet de kersverse vader weten dat moeder en kind het goed maakten, maar wel ‘helemaal kapot’ te zijn na een heftige nacht zonder al te veel slaap.

Foto’s babykamer

Het stel besloot geen geheim te maken van de naam van het pasgeboren meisje en deelde deze direct met hun volgers. Maar het bleek niet de eerste keer te zijn dat ze de twee ‘m lieten vallen. Al op foto’s van de babykamer, die Katja onlangs deelde, was de naam te spotten. Hij zit misschien goed verstopt in de beestachtig mooie babykamer, maar de oplettende fan had kunnen zien dat links van het wiegje – onder de vleugel an de ooievaar – in hoofdletters ‘Coco’ geschreven staat. Dat de baby zo ging heten, wisten Katja en Freek al een tijdje. “Een naam hebben we al gekozen”, vertelde de krullenbol in mei aan NU.nl. “Het is een heel mooie geworden.”

Lees ook
Katja Schuurman bevallen van dochtertje en dít is de (originele) naam

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Afgelopen weekend werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend..

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram