Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Naaktfoto’ Kimberley Klaver veroorzaakt verwarring onder haar volgers

‘Naaktfoto’ Kimberley Klaver veroorzaakt verwarring onder haar volgers

‘Naaktfoto’ Kimberley Klaver veroorzaakt verwarring onder haar volgers

Kimberley Klaver is er lekker op uit. Ze geniet van quality time met haar gezin op een vakantiepark in Limburg. Wanneer ze op Instagram foto’s plaatst waarop ze met een wijntje in een hot tub zit, ontstaat er verwarring. Is ze nou naakt op deze foto’s? Haar volgers denken van wel! Kimberley laat weten hoe de vork echt in de steel zit en bijt van zich af.

Kimberley in de hot tub

Kimberley plaatst een drietal kiekjes op Instagram. Op de eerste twee is ze zelf te zien, met een wijntje in de hot tub. Op het derde kiekje zit ook haar zoontje Julius bij haar in het bad. Ze schrijft bij de foto’s: “En als de zon achter een dik pak wolken verdwijnt, hebben wij altijd nog the hot tub (o, en wijn, ook niet onbelangrijk).”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Volgers in verwarring

De volgers van Kimberley raken een beetje verward door deze kiekjes. Zit ze nou naakt in dat bad? Een volger laat zelfs weten dat als je inzoomt op de foto, je het een en ander kunt zien. Kimberley reageert en laat weten dat er niks van waar is.

Kimberley reageert

“En dat butt naked“, reageert een van haar volgers. “Nee hoor, gewoon bikini broekje aan. Moet niet te gek worden hè?”, antwoordt Kimberley. Een andere volger zegt: “Heerlijk skinny dippen!”, waarop Kimberley laat weten: “Ben niet aan het skinny dippen, maar goed, alsnog was het prima badderen hoor”.

Lees ook
Kimberley Klaver trots op mijlpaal zoontje (1): ‘Gaat als een speer deze’

Zoontje Julius

Op de derde foto is Kimberley te zien met zoontje Julius. Hij is het eerste kindje van Kimberley en haar vriend Michel van den Bergh, met wie ze sinds de zomer van 2018 een relatie heeft. Michel heeft naast Julius nog drie kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress