Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na ellende was het dochtertje van Robin Martens een ‘life saver’: ‘Ik voelde me meteen beter’

Na ellende was het dochtertje van Robin Martens een ‘life saver’: ‘Ik voelde me meteen beter’

Na ellende was het dochtertje van Robin Martens een ‘life saver’: ‘Ik voelde me meteen beter’

Robin Martens (30) is helemaal in haar nopjes met dochtertje Makéna. Tijdens een interview met Vriendin vertelt de actrice over haar burn-out en het positieve effect dat de zwangerschap had op Robin.

Nadat ze werd ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden begon alle ellende, vertelt Robin. “Ik was ontzettend moe en had nergens meer zin in.” Anderhalf jaar later begon Robin zich gelukkig beter te voelen, door middel van veel rust en therapie.

Beschuldiging geweldsincident

Robin is een tijd geleden betrokken geraakt bij een geweldsincident met een agent. Ze werd ervan beschuldigd een agent in zijn gezicht te hebben geslagen, echter ontkent de actrice dit. “Voor mij was het een traumatische ervaring, waarvoor ik zelfs EMDR-therapie nodig had. Er werd zó veel beweerd wat niet waar was.”

Dochtertje Makéna

Er was gelukkig weer licht aan het einde van de tunnel voor Robin, ze werd namelijk zwanger van dochtertje Makéna. In 2021 werd het meisje geboren en volgens mama Robin is ze een echte “life saver” geweest. “Ik zat nog middenin mijn traumabehandeling en zat nog steeds niet goed in mijn vel. Maar als een lifesaver kwam deze kleine ertussendoor. Ik wist meteen dat ik ervoor wilde gaan én dat het een meisje was. Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was, voelde ik me beter.”

Lees ook
Is Robin Martens binnenkort weer te zien in ‘GTST’? ‘Ik moet gewoon de kans weer krijgen’

Carrière oppakken

Robin zit helemaal op een roze wolk met haar dochtertje, maar wilt haar carrière wel weer gaan oppakken. “Ik heb een nieuw management en hoop weer audities te doen naast mijn huidige influencerklussen. Verder wil ik doorgaan met wat ik al deed: acteren, zingen, dansen, meedoen aan leuke programma’s, interviews geven, fotoshoots doen… Eigenlijk gewoon wat ik van jongs af aan al heb gedaan, want mijn talent is er nog steeds.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress