Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Montana Meiland reageert op de kritiek van haar ouders over haar ‘negatieve’ vriend

Montana Meiland reageert op de kritiek van haar ouders over haar ‘negatieve’ vriend

Montana Meiland reageert op de kritiek van haar ouders over haar ‘negatieve’ vriend

In de biografie van Erica Meiland, die in oktober uitkwam, is te lezen dat de realityster en haar schoonzoon Dirk regelmatig met elkaar discussies hebben. Volgens moeder Meiland zou dit komen door zijn negativiteit. Voor het eerst reageert Montana op de kritiek van haar ouders.

Biografie Erica Meiland

Erica Meiland stond eerder negatief in het nieuws door haar racistische uitspraken. Dit keer gaat het over de onthullingen over haar schoonzoon Dirk. Ondanks de onthullingen in het boek is ze alsnog erg dol op Dirk. “Als wij een schoonzoon niets zouden vinden, zou ik het na een tijdje wel zeggen”, schrijft Erica in haar biografie. Echter loopt een discussie nooit zo erg uit de hand. “Tegen Dirk zeg ik heus weleens: ‘Hou nou eens op met die negatieve dingen!’ Dan hebben we weer een dikke discussie. Maar dat kan gelukkig allemaal wel, het is niet zo dat er ruzie van komt.”

Lees ook
Hester: ‘De Meilandjes in de bijstand; armoede als entertainment – ik vind het intens treurig’

Kritisch

Volgens Montana zien haar ouders altijd het positieve van dingen in en belichten ze vaak alles aan de goede kant. “Maar er zijn natuurlijk ook situaties waarbij je wat realistischer moet nadenken en je moet realiseren dat dingen kunnen tegenvallen. Zo bekijkt Dirk het meer,” vertelt ze in Weekend. De oudste dochter van Erica en Martien vindt zichzelf een stuk kritischer. “Ik wil de voors, maar ook altijd de tegens weten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story, Veronica | Beeld: Brunopress