Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftige week voor Monique Westenberg: ‘André is eindelijk weer vrolijk’

Heftige week voor Monique Westenberg: ‘André is eindelijk weer vrolijk’

Heftige week voor Monique Westenberg: ‘André is eindelijk weer vrolijk’

Monique Westenberg (43) heeft een heftige week achter de rug. Ze Haar zoontje Dré had last van waterpokken en hij voelde zich al zeven dagen lang niet goed. Veel fans waren dan ook bezorgd, maar gelukkig kan de blondine hen geruststellen.

 

Waterpokken zoontje Monique Westenberg

“Ik zit al 7 dagen met een ziek kindje”, schreef Monique woensdag in haar Instagram Stories. “Hij heeft de waterpokken, hij is hier zo lamlendig van.’ Monique liet weten dat kleine Dre af en toe koorts heeft, veel wil slapen en heel hangerig en huilerig. ‘Het geluk is dat hij geen jeuk heeft en de pokken door het zeewater goed uitdrogen.” Ook laat de moeder van André weten dat hij met een paracetamol een paar uurtjes opknapt.

Opgeknapt

Gelukkig kan ze nu positief nieuws met haar vele volgers delen. Monique schrijft in haar Instagram Stories bij een foto van Dré: “Zoveel vragen van jullie hoe het met André gaat.” Gelukkig kan ze goed nieuws delen: “Sinds gisteravond is hij opgeknapt”

Vrolijk en levendig

Westenberg legt nog verder uit: “Koortsvrij en is weer vrolijk en levendig. Zijn plekjes zijn heel goed uitgedroogd en al bijna weg.” Dat iedereen ontzettend mee heeft geleefd, doet haar goed. “Dankjewel voor al jullie lieve berichtjes en tips!”

Het lijkt erop dat Monique van een welverdiende vakantie met haar zoontje geniet in een zonnig oord. Maar waar moeder en zoon precies vakantie vieren is niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story |  Beeld: Getty