Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg viert feestdagen weer met de Hazes-familie

Monique Westenberg viert feestdagen weer met de Hazes-familie

Monique Westenberg viert feestdagen weer met de Hazes-familie

Ondanks de mediapauze van André Hazes laat Monique Westenberg wel gewoon van zich horen op Instagram. Afgelopen feestdagen hoefde Monique niet te rekenen op een eenzame kerst. Op Instagram deelt ze een kiekje met haar (ex)schoonzussen.

Zussen

In prachtige feestelijke kleding posteren Monique, Jerney en Roxeanne voor de versierde kerstboom. Bij de post schrijft Monique: ‘Zo! De laatste foto bij de kerstboom dan. Met m’n “zussen” ♥️‘. Onder de post reageert Roxeanne met: ”❤️❤️❤️❤️ ”en Jerney met: ”❤️ ‘‘. Ook Monique haar volgers zijn vol lof over de foto. ‘‘En deze is de mooiste. Ik vind rox en jou zo echt zo puur zo sterk en weet zeker dat deze 3e prachtige vrouw ook deze kwaliteiten heeft anders stonden jullie niet op de foto (nep is niet jullie ding ). Dus echt deze … ik hoop dat er nog veel plaatjes komen van jullie samen 🔥🔥🔥🔥🔥🔥”, reageert een van haar volgers.

Lees ook
Maakt Monique met deze hint duidelijk dat ze een vriend heeft?

Kruidvat collectie

Net voor de kerst lanceerde Monique haar samenwerking met Kruidvat. Op haar Instagram promootte ze de producten. Entertainmentkanaal ‘RealityFbi’  bracht de wereld in dat de collectie van Monique helemaal niet storm liep, nadat zij dit van een medewerker van de winkelketen hadden vernomen. Zij vertelde in een appje dat de collectie ‘voor geen meter’ loopt. Echter bleek hier niks van waar en is de collectie al bijna uitverkocht. Kruidvat reageerde op de geruchten: “Er zijn juist al heel veel dingen uitverkocht. (…) Wij zijn zeer tevreden en onze klanten ook.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram|Beeld: Brunopress