Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Monique Westenberg deelt nú al eerste schets van haar ‘couture’-trouwjurk

Wauw: Monique Westenberg deelt nú al eerste schets van haar ‘couture’-trouwjurk

Wauw: Monique Westenberg deelt nú al eerste schets van haar ‘couture’-trouwjurk

André Hazes en Monique Westenberg zijn amper en week verloofd, maar kunnen niet wachten totdat de grote dag daar is. Monique, die ongetwijfeld baas-bruiloft wordt, laat er dan ook geen gras over groeien en heeft al enkele ontwerpers aan het werk gezet voor een spectaculaire jurk. In haar Instagram Stories deelt de blondine alvast de eerste schets haar – mogelijke – trouwjurk.

Eerste schets

Alberto Axu Couture is samen met Kim illustrator hard aan het schetsen, om de perfecte trouwjurk voor Monique te ontwerpen. Op de eerste schets is een mooie klassieke jurk te zien. Het instagramaccount (@albertoaxu) omschrijft de jurk zelf als een “klassieke, satijnen prinsessenjurk die volledig met de hand bewerkt is”. “Met franse kantbewerkingen, kleine 3D-bloemetjes en steentjes.” De jurk heeft een lange sleep en een mooie, open rug.

Volgers enthousiast

De reacties op de jurk zijn louter positief. De commentsectie bestaat vooral uit reacties met hartjesogen en woorden als “prachtig” en “wauw”. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn: het is inderdaad een beeldschone jurk.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ALBERTO AXU Couture (@albertoaxu)

Avondjurk

In de Stories van het ‘couturelabel’ is ook de schets voor een tweede trouwjurk voor ’s avonds. Het échte design wordt nog niet gedeeld. “Dit is een voorproefje, uiteraard gaan wij het design voor Monique nog niet met jullie delen, maar elementen van mijn nieuwe collectie – die vanaf eind januari klaar hangt – spelen zeker een grote rol in haar design”. Monique heeft alleen de eerste schets op haar Instagram-story gedeeld.

Plannen op de plank

Dat Monique al lang droomt van trouwen in een spetterende bruidsjurk, móet haast wel. Wie een week na haar aanzoek al de eerste ontwerpen binnen heeft, heeft in die ene week echt niet voor het eerst ideeën opgedaan op Pinterest en in trouwmagazines. Gevalletje ‘meisjesdroom die uitkomt’? De ontwerpers zijn zelfs zó rap met hun werk, dat we stiekem denken dat Monique al voor haar aanzoek de opdracht heeft gegeven. Mo heeft dan ook lange tijd gedacht dat er “ieder moment” een aanzoek kon volgen, dat toch steeds uitbleef. Het aanzoek liet nóg langer op zich wachten door André’s uitstapje naar Bridget (die overigens wél binnen no time ‘de vraag der vragen’ kreeg van haar liefje) een jaar geleden.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Zó vroeg André Hazes zijn grote liefde Monique ten huwelijk

Verloofd

André Hazes (26) maakte anderhalve week geleden bekend dat hij zijn vriendin Monique (42) ten huwelijk had gevraagd. Een prachtige foto waaruit bleek dat Monique – die hij een jaar geleden drie maanden verruilde voor Bridget – de vraag met een volmondige ‘ja’ had beantwoord, ging in raptempo het web over. Bij een video van de happening hielden veel volgers van Monique het niet droog.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Beeld: Brunopress, Instagram